Produse Alimentare pentru Semestrul II al anului 2024
suma planificată 2,908,681.48 MDL
Lot | Valoare | CPV | Titlu achiziției | Cantitate | Livrare |
---|---|---|---|---|---|
Lotul nr.1 Legume Clinica Chișinău | 106,536.00 MDL | 15800000-6 | "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor, Luni - Joi de la 9:00-12:00, in ambalaj saci din plasa de 25 kg; Cartofii trebuie să fie: 1) intacți; 2) sănătoși (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 3) curați; 4) tari; 5) lipsiți de defecte externe sau interne care să afecteze aspectul general al produsului, calitatea și prezentarea în ambalaj, cum ar fi: a) pete maronii rezultate din expunerea la căldură; b) crăpături (inclusiv crăpături de creștere), tăieturi, urme de mușcături, lovituri sau asperități (numai pentru soiurile a căror coajă nu este aspră) mai mari de 4 mm adâncime; c) înverzire; culoarea verde-deschis care nu depășește 1/8 din suprafață și care poate fi îndepărtată prin cojire normală nu constituie defect; d) defecte semnificative de formă; e) pete sub coajă de culoare gri-albastru sau neagră care depășesc 5 mm adâncime; f) pătare ruginie, găuri sau miez negru ori alte defecte interne; g) atacul de râie comună și râie făinoasă să nu fie adânc de 2 mm sau mai mult în cazul cartofilor tardivi; h) petele de râie comună superficiale nu trebuie să depășească 1/4 din suprafața cartofului; i) vătămări datorate înghețului; 6) fără umezeală externă anormală; 7) fără miros sau gust străin; Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor, Luni - Joi de la 9:00-12:00, in ambalaj saci din plasa de 25 kg" |
9000 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
15800000-6 | "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fărăumeditate excesivă la suprafață, fără vătămări, cu o formă şi colorație tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor; Luni-Joi de la 9:00-12, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg; " |
1000 Kilogram | |||
15800000-6 | "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Varză trebuie să fie:categoria I 1) sănătoase (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 2) proaspete ca aspect; 3) curate, fără materii străine vizibile; 4) lipsite de dăunători; 5) fără deteriorări cauzate de dăunători; 6) fără daune cauzate de îngheț; 7) fără umezeală externă anormală; 8) fără miros sau gust străin.Dezvoltarea și stadiul de maturare a verzei trebuie să fie de așa natură încât să-i permită: 1) să reziste la transport și manipulare 2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 15-20 kg " |
5000 Kilogram | |||
15800000-6 | "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Morcovii trebuie să fie de calitate superioară: 1) întregi; 2) sănătoși (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 3) curați, fără materii străine vizibile; a) fără materii străine vizibile, în cazul în care sunt spălați; b) fără murdărie și impurități în exces, în cazul în care nu sunt spălați; 4) lipsiți de dăunători; 5) fără deteriorări cauzate de dăunători; 6) tari; 7) neramificați, fără rădăcini secundare; 8) nelemnoși; 9) fără tendință de încolțire; 10) fără umezeală externă anormală; 11) fără miros sau gust străin; 12) cu frunzele egalate sau tăiate la partea superioară a morcovului fără deteriorarea rădăcinii. Dezvoltarea și stadiul de maturare a morcovilor trebuie să fie de așa natură încât să le permită: 1) să reziste la transport și manipulare; 2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg;" |
2000 Kilogram | |||
15800000-6 | "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Ceapa trebuie să fie:Categoria I 1) intactă; 2) sănătoasă (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 3) curată, fără materii străine vizibile; 4) fără daune produse de îngheț; 5) suficient de uscată pentru utilizarea prevăzută 6) fără tijă găunoasă sau dură; 7) lipsită de dăunători; 8) fără deteriorări cauzate de dăunători; 9) fără muguri vizibili în exterior; 10) fără umezeală externă anormală; 11) fără miros sau gust străin. Dezvoltarea de la stadiul de maturare a cepelor trebuie să fie de așa natură încât să le permită: 1) să reziste la transport şi manipulare; 2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg;" |
1400 Kilogram | |||
Lotul nr.2 Fructe proaspete (Mere) Clinica Chișinău | 5,830.00 MDL | 15800000-6 | ""HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Merelor trebuie să fie:Categoria I – merele din această categorie trebuie să fie de bună calitate şi caracteristice pentru soiul respectiv, care cuprinde o clasificare în funcţie de colorit şi rugozitate. 1) întregi; 2) sănătoase; sînt excluse produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora ar deveni improprii pentru consum; 3) curate, lipsite de materii străine vizibile; 4) practic, lipsite de atacuri ale paraziţilor (dăunătorilor); 5) fără dăunători; 6) să nu prezinte umiditate exterioară anormală; 7) să fie lipsite de mirosuri şi/sau gusturi străina. Dezvoltarea şi starea merelor trebuie să permită continuarea procesului de maturaţie, pentru a putea atinge gradul de maturitate adecvat, în funcţie de caracteristicile soiului respectiv.În scopul continuării procesului de maturaţie pe durata transportării, merele trebuie să prezinte:un conţinut de substanţe solubile şi un grad de fermitate satisfăcătoare; rezistenţă la transport şi manipulare;sosirea în condiţii satisfăcătoare la locul de destinaţie.Livrarea 1 in saptamina Joi de la 09:00-12:00 in ambalaj cutii 10kg-20kg" |
1000 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
Lotul.nr.3 Ouă Clinica Chișinău | 122,880.00 MDL | 15800000-6 | Oua dietetice categ.A conform HG. nr.1208 din 27.10.2008 Cu privire la aprobarea normei sanitare privind comercializarea ouălor pentru comsumul uman. Capitolul II categorii. greutatea de la 63-73 gr.L-mare,ouale de categoria A au marcajul vizibil cu codul tarii,indicativul raionului,codul centrului de marcare,data durabilitatii minimale , Capitolul III Marcarea ouălor,prevazuta la pct.16 al prezentei Norme sanitar- veterinare,se efectuează la locul de productie sau in primul centru de ambalare in care sint livrate ouăle.livrarea 2 ori in saptamina Marti -Vineri de la 09:00-12:00, in ambalaj | 48000 Bucata |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău | 301,650.00 MDL | 15800000-6 | "H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 Carnea de pasăre prezentată consumatorului final sa fie în ambalaj cîte o bucată care a fost introdusă înaintea prezentării pentru vînzare, pe care ambalajul o acoperă în întregime dar în asemenea mod, încît conţinutul să nu poată fi modificat fără ca ambalajul să fie deschis sau să suporte o modificare.Ambalajul trebuie să fie transparent sau colorat, să fie proiectat astfel încît carnea ambalata să fie parţial vizibilă. MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător |
1000 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
15800000-6 | H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 Carnea de pasăre prezentată consumatorului final sa fie în ambalaj cîte o bucată care a fost introdusă înaintea prezentării pentru vînzare, pe care ambalajul o acoperă în întregime dar în asemenea mod, încît conţinutul să nu poată fi modificat fără ca ambalajul să fie deschis sau să suporte o modificare.Ambalajul trebuie să fie transparent sau colorat, să fie proiectat astfel încît carnea ambalata să fie parţial vizibilă. MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător |
2000 Kilogram | |||
15800000-6 | "Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător. În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), " |
1000 Kilogram | |||
15800000-6 | Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler congelatt. H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate; În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), De la producător." |
2000 Kilogram | |||
Lotul 5 Crenvuște Clinica Chisinau | 67,500.00 MDL | 15800000-6 | Crenvuște calitate superioara,fierte,din carne de pui și vită fara adausuri de emulgatori. b) crenvurşti – mezel fiert în membrană naturală sau artificială, sub formă de batoane mici, cu diametrul de la 14 până la 32 mm şi lungimea de la 6 până la 25 cm;HOTĂRÂRE Nr. 720 din 28-06-2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice”Produse din carne” De la producător. Livrare Marti de la 900 - 1200 | 900 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
Lotul nr.6 Carne de vită Clinica Chișinău | 115,000.00 MDL | 15800000-6 | Carne de vita refrigerată, Conform cerinţelor: LEGE Nr. 306 din 30-11-2018 privind siguranța alimentelor . HG 696 din 04.08.2010 pentru aprobarea Cerințelor privind producerea, importul şi plasarea pe piață a cărnii - materie primă HOTĂRÎRE Nr. 460 din 21-05-2018 cu privire la modificarea şi completarea Hotărîrii Guvernului nr. 696 din 4 august 2010.1. Portiuni transate din carcase (pulpă, spată), din animale tinere . Calitatea superioara, fară țesut conjunctiv , tendoane si grasimi vizibile ,cantitate admisa la masa totală 6 %.Carnea după dezosare rămîne in bucati mari în forma naturală,cu greutatea de la 1,5 kg+ . Livrare (miercuri de la 9:00-11:00) in ambalaj de 10 kg etichetata. Normele privind etichetarea produselor alimentare sa corespunda cu HG nr.996 din 20.08.2003 cap.IV ISO-9001 sau Programul HACCP . Produs autohton. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă,originalul sau copia certificatului sanitar - veterinar, confirmată prin ştampila umedă." |
1000 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
Lotul nr.7 Pâine Clinica Chișinău | 124,020.00 MDL | 15800000-6 | Pîine din amestec de făină de grîu şi făină de secară, calitate superioara.H.G. nr.775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase” ,Anexa nr.1 Caracteristicile organoleptice livrarea zilnica de la 8.30-12.00, ambalat în pungi din polipropilenă microperforată pentru pîine, feliata fiecare pine,data pe fiecare ambalaj. | 6500 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
15800000-6 | Piine de faina de griu calitatea superioara, H.G. nr.775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase” , livrarea zilnica de la 8.30-12.00, , ambalat în pungi din polipropilenă ,microperforată pentru pîine, feliata fiecare pine, data pe fiecare ambalaj. | 6500 Kilogram | |||
Lotul nr.8 Făină de grîu Clinica Chișinău | 4,595.50 MDL | 15800000-6 | H.G. nr.68 din 29.01.2009Faina cu privire la aprobarea Reglementarii tehnice ,,Faina,grisul si tarita de ceriale,,de griu calitatea superioara, cu modificari ulterioare.Livrarea o data in luna, de la 8:30-12:00 in ambalaj 2 kg. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului de calitate sau inofensivitate, confirmată prin ştampila umedă. | 650 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
Lotul nr.9 Paste făinoase Clinica Chișinău | 24,201.00 MDL | 15800000-6 | Paste făinoase - obţinute din făină de grîu dur Grupa A clasa 1,calitate superioară H.G. nr. 775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase”, GOST 875-92 livrarea 2 ori în lună de la 8:30-12:00 în ambalaj 5 kg . La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului de calitate sau inofensivitate, confirmată prin ştampila umedă. |
800 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
15800000-6 | Fidea din făină c/s, fidea calitate superioara H.G. nr. 775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase”, livrarea o data in luna de la 8:30-12:00 în ambalaj 1kg -5kg. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului de calitate sau inofensivitate, confirmată prin ştampila umedă . | 500 Kilogram | |||
Lotul nr.10 Crupe Clinica Chișinău | 34,783.70 MDL | 15800000-6 | Hrișcă bob întreg calitatea I, GOST:55290-12 livrarea o data in saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 450 Kilogram |
17.07.2024 - 30.12.2024 Str.Constantin Vîrnav 13 |
15800000-6 | Orez bob întreg calitatea superioara șlefuit, GOST:6292-93,HOTĂRÎRE Nr. 291 din 22-04-2014 cu privire la aprobarea Cerinţelor de calitate pentru orez şi crupe de orez cu modificări ulterioare. livrarea o data in saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 450 Kilogram | |||
15800000-6 | Fulgi din ovas extra standard: GOST 21149-93 tabela 1 livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1,0 kg | 340 Kilogram | |||
15800000-6 | HOTĂRÎRE Nr. 68din 29-01-2009 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Făina, grişul şi tărîţa de cereale cu modificari ulterioare. GOST 7022-97 tabela 1, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 350 Kilogram | |||
15800000-6 | Crupa de mei calitatea superioara, GOST:572-60, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 350 Kilogram | |||
15800000-6 | Arpacas de griu,,,Arnautca,,SF40032932-001 , livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 350 Kilogram | |||
15800000-6 | Crupa de arcapas (pe baza de orz), GOST:5784-60, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 170 Kilogram | |||
15800000-6 | Crupa de griu, GOST:276-60, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 300 Kilogram | |||
15800000-6 | Crupa de orz, GOST:5784-60, livrarea o data pe satamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 350 Kilogram | |||
15800000-6 | Crupa de porumb, GOST:6002-69 livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg | 260 Kilogram |
Bună dzâua, băgați anunțul de participare încă o dată. Se deschide cu eroare...
Bună ziua,
Anunțul a fost inclus
O zi bună