Lotul nr.36 Carne de pui Clinica Vorniceni
H. Pui broiler eviscerate, refrigerat, categoria I
Conform cerinţelor: LEGE Nr. 306 din 30-11-2018 privind siguranța alimentelor . HG 696 din 04.08.2010 pentru aprobarea Cerințelor privind producerea, importul şi plasarea pe piață a cărnii - materie primă HOTĂRÎRE Nr. 460 din 21-05-2018 cu privire la modificarea şi completarea Hotărîrii Guvernului nr. 696 din 4 august 2010și HG 773 din 03.10.2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre.
Etichetarea şi marcarea conform HG 435 din 28.05.2010 privind aprobarea Regulilor specifice de igienă
a produselor alimentare de origine animala cu modificări ulterioare.
Ambalaj pentru carcase, pungi polietilenă legate/ capsate, lăzi de carton, ambalajul să permită depozitarea în stivă şi transportarea în siguranţă.
Fiecare carcasă să dispună de etichetă cu informaţia conform cerintelor în vigoare (producător, data de producere, termen de valabilitate, valoare energetică etc). Fără antibiotice si hormoni.
Condiţii de livrare:
livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului. în zilele de,joi sau vineri de la ora 09:00 până la ora 16:00, în cantităţi conform cererii - la livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului sanitar - veterinar, confirmată prin ştampila umedă. DE PUI-BROILER
Comercializat în ambalaj cu marca de produs autohton.Certificat de Conformitate cu anexa.
Piept de pui refrigerat.GOST 25391-82 , categoria I. Conform cerinţelor: LEGE Nr. 306 din 30-11-2018 privind siguranța alimentelor . HG 696 din 04.08.2010 pentru aprobarea Cerințelor privind producerea, importul şi plasarea pe piață a cărnii - materie primă HOTĂRÎRE Nr. 460 din 21-05-2018 cu privire la modificarea şi completarea Hotărîrii Guvernului nr. 696 din 4 august 2010și HG 773 din 03.10.2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre.Etichetarea şi marcarea conform HG 435 din 28.05.2010 privind aprobarea Regulilor specifice de igienă a produselor alimentare de origine animala cu modificări ulterioare.
Fiecare ambalaj să dispună de etichetă cu informaţia conform cerintelor în vigoare (producător, data de producere, termen de valabilitate, valoare energetică etc). Fără antibiotice si hormoni. În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), Produs autohton.