Ofertă pentruCarne de pui Clinica Vorniceni
Date procedură de achiziție
Titlu
Produse alimentare pentru anul 2023 clinica Chișinău și clinica Vorniceni REPETAT
Beneficiar
IMSP Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc"
Descriere
Produse alimentare pentru anul 2023 clinica Chișinău și clinica Vorniceni REPETAT
Valoare achiziție
289,675.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2022-12-07 06:30:00 - 2022-12-16 06:30:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Carne de pui Clinica Vorniceni
Pui broiler refrigerat, H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare. Livrarea Marti - Vineri.De la producător.
Pui broiler congelat, H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător.
Piept de pui broiler refrigerat, Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător. În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00),
Piept de pui congelat, "H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător.
Publicată la data: 15/12/2022 19:05
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
19/12/2022 14:01anexa nr7; nr 8.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01autorizatie de functionare.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01autorizatie siguranta alimentelor.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01autorizatie sv de functionare cc nivali-prod srl.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01autorizatie s-v f companie n.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01autorizatii sv transport 2023.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01certificat cont banca.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01certificat fisc 29.12.2022.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01certificat inregistrare, extras, notificare comert.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01certificat sv si calitate.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01certificate de conformitate carne de porc, vita, pui, curcan.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01contract abator pui, autorizatie abator.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01duae imsp ch. draganiuc vorniceni.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01nota norme de ambalare.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01nota solicitarea mostre.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana
19/12/2022 14:01oferta, anexa 23, 22, garantie.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de pui Clinica Vorniceni-Romana