Ofertă pentruLotul 5 Uniformă de serviciu pentru sezonul rece
Date procedură de achiziție
Titlu
Echipament special și articole de vestimentație.
Beneficiar
Serviciul de Protecție și Pază de Stat
Descriere
Echipament special și articole de vestimentație.
Valoare achiziție
1,814,250.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2019-09-29 11:00:00 - 2019-10-11 11:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul 5 Uniformă de serviciu pentru sezonul rece
Scurtă călduroasă din ţesătură impermiabilă de culoare neagră (Cusute individual) Scurta este constituită din piepţi, spate, mîneci, guler şi cordon cu cataramă. Spatele şi piepţii sunt formaţi din cîte două repere simetrice trasate cu linii de tighel pe margini. În regiunea pieptului în unghi sunt trasate două linii de tighel. Scurta se încheie la un rînd de nasturi plasaţi în patru niveluri. Mai sus de linia taliei sînt fixate în unghi două buzunare cu bordură. În regiunea taliei sînt aplicate trei găici pentru cordon: două în cusăturile laterale şi una pe linia de simetrie a spatelui. Mai jos de linia taliei sînt fixate două buzunare cu clapă. Mîneca este de croială clasică, terminaţia prelucrată cu tighel. La distanţa de 9 cm de la cusutura de montare a mînecii stîngi se aplică ecusonul de mânecă. Pe linia umărului sunt proiectaţi epoleţi înguşti, care se încheie cu capse metalice decorative pentru fixarea epoleţilor detaşabili. Gulerul răsfrînt cu ştei, croit separate, prevede un guler detaşabil din blană naturală. Gulerul se fixează cu ajutorul butonierelor. Scurta este căptuşită cu vată de umplutură de 200 g pe reperele din faţă şi spate, 150 g pe reperele mînecii. Suplimentar este prevăzută o vestă detaşabilă din blană naturală. Vesta se fixează cu ajutorul fermoarelor şi a capselor metalice. Pe reperul stîng al vestei este aplicat un buzunar din ţesătura de bază cu sistem de închidere cu capsă. Scurta este căptuşită cu ţesătură de mătase.
Salopetă tactică din ţesătură impermiabilă de culoare neagră. (Cusute individual) Salopeta este constituită din partea superioară – pieptarul şi partea inferioară. Pieptarul este format din faţă, spate şi bretele, matlăsat cu vatelină. În partea laterală, pieptarul se asamblează prin intermediu panglicii elastice în trei niveluri. Materialul este rezistent la vânt, impermeabil și are proprietatea schimbului de aer. În cusăturile laterale sînt montate două buzunare în unghi cu bordură. Mai sus de linia genunchiului şi în regiunea pieptului sunt montate cîte două buzunare cu clapă. În regiunea genunchilor este aplicată o întăritură suplimentară de formă dreptunghiulară. salopeta cu bretele și spate ridicat, care protejează suplimentar partea inferioară a spatelui. Partea de jos a salopetei are elemente de fixare reglabile cu fermoare. Toate fermoarele exterioare sunt impermeabile.
Trenci din ţesătură impermeabilă de culoare albastru închis (Cusute individual) Trenciul este constituit din piepţi, spate, mîneci şi guler-ştei. Piepţii sînt formaţi din două repere simetrice trasate cu linii de tighel pe margini. Trenciul este ajustat şi se încheie la un rînd de nasturi plasaţi în patru niveluri. Mai jos de linia taliei sînt plasate, în unghi, două buzunare cu bordură. Mîneca este de croială clasică, cu şliţ, pe care sunt aplicaţi trei nasturi. La distanţa de 9 cm de la cusătura de montare a mînecii stîngi se aplică ecusonul de mânecă. Pe linia umărului sînt proiectaţi epoleţi înguşti, care se încheie cu nasturi pentru fixarea epoleţilor detaşabili. Trenciul este căptuşit cu mătase şi prevăzut suplimentar cu o vestă detaşabilă de postav care se fixează cu ajutorul fermoarelor şi a capselor metalice.
Publicată la data: 10/10/2019 18:21
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
Nu a fost găsit niciun rezultat.