Linte roșie, produsele uscate de leguminoase trebuie să fie întregi, decojite şi despicate.
Ulei de floarea soarelui rafinat dezodorizat
Crupe de hrişcă cal. 1
Făină de grîu cal. superioară (pentru panificaţie) 1-2 kg
Orez întreg, bob rotund, Camolino
Crupe de grîu «Arnautca»
Griş
Malai Extra
Fulgi de ovăz întregi
Zahar tos
Paste făinoase figurine farfale din făină de grîu, de calitate superioară - grupa. A.
Fasole uscate Calitatea I
Sare iodată
Mazăre despicată şlefuită cal. 1
Bulgur
Mazăre verde conservată cat. superioară (boabele cu epiderma subțire)
Pastă de tomate (25%)
Biscuiți «Topleonoe moloкo»
Drojdie de panificaţie uscate
Oțet de masă 9%
Bicarbonat de Sodiu (Sodă alimentară)
Cacao pudră - pudră de cacao care conţine 12 - 20% unt de cacao, calculat în funcţie de greutatea substanţei uscate.
Ceai natural negru– produs obţinut din frunze de ceai, care nu conţine adaosuri naturale sau alternative (frunze măşcate, întregi, calitate superioară).
Semințe de mac
Scorțișoară măcinată
Semințe de susan
Stafide (soiuri apirene de culoare deshisă, boabele trebuie să fie potrivit de tari, cu pulpa elastică).
Vanilie
Zahăr pudră
Bautura de cicoare
Peltea(кисель) din fructe in asortiment
Foi de dafin