Ofertă pentruLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău
Date procedură de achiziție
Titlu
Produse alimentare pentru Semestrul I anul 2025 clinica Chișinău și clinica Vorniceni
Beneficiar
IMSP Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc"
Descriere
Produse alimentare pentru Semestrul I anul 2025 clinica Chișinău și clinica Vorniceni
Valoare achiziție
2,238,097.21 MDL
Perioadă de depunere oferte
2024-11-11 06:30:00 - 2024-11-30 06:30:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău
"H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare. Livrarea Marti - Vineri.De la producător.
H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător.
"Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător. În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), "
Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler congelatt. H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate; În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), De la producător."
Publicată la data: 26/11/2024 16:40
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
06/12/2024 13:51abator cpl.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51abator vita porc etc.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51autorizatie sanitar-veterinar 2 auto 01.2025.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51autorizatie, contracte 5 file.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51certificat de conformitate carne de porc, vita.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51certificat de conformitate carne pasare.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51contract cu laborator 06.2025.signed.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51extras, banc, decizia, capacitati, despre of,etc-12 file.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51procura villa prodotti 12.2026.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51certificat vip lipsa restantelor 06.12.2024.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51nv cert de conf mizeluri 04.2025.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51certificat de calitate nour vasile 04.2025.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51certificat de calitate cpl 2024.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51anexa 23.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51cerere declaratia anexa 7;8.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51declaratia beneficiar efectiv.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51duae nou 2024.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51garantia imsp ch draganiuc.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51normele marcare.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
06/12/2024 13:51anexa 22.signed.pdfDoc. de calificareLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana