Crupe de hrişcă cal. 1
Vișină în suc propriu fără sîmburi,pasteurizată
Gem de mere
Bulgur
Făină de grîu cal. superioară (pentru panificaţie) saci 10-30 kg
Orez întreg, bob rotund, şlefuit cal. 1
Crupe de grîu «Arnautca»
Griş
Malai
Fulgi de ovăz întregi
Arpacaș de orz mărunțit (ячка)
Mazăre verde conservată cat. superioară (boabele cu epiderma subțire)
Pastă de tomate (25%)
Drojdie de panificaţie uscate
Ulei de floarea soarelui rafinat dezodorizat
Oțet de masă 9%
Bicarbonat de Sodiu (Sodă alimentară)
Cacao pudră - pudră de cacao care conţine 12 - 20% unt de cacao, calculat în funcţie de greutatea substanţei uscate
Ceai natural negru– produs obţinut din frunze de ceai, care nu conţine adaosuri naturale sau alternative (frunze măşcate, întregi, calitate superioară).
Semințe de mac
Scorțișoară măcinată
Semințe de susan
Stafide (soiuri apirene de culoare deshisă, boabele trebuie să fie potrivit de tari, cu pulpa elastică).
Vanilie
Zahăr pudră
Bautura de cicoare curat (fara adausuri de aromatizator)
Peltea (кисель) din fructe în asortiment
Foi de dafin
Zahar tos
Biscuiți «Topleonoe moloкo»
Paste făinoase figurine farfale din făină de grîu, de calitate superioară - grupa. A.
Fasole uscate Calitatea I
Linte roșie, produsele uscate de leguminoase trebuie să fie întregi, decojite şi despicate
Sare iodată
Mazăre despicată şlefuită cal. 1