Date procedură de achiziție
Titlu
Produse alimentare pentru semestrul I, anul 2024
Beneficiar
Serviciul medical al MAI
Descriere
Produse alimentare pentru semestrul I, anul 2024
Valoare achiziție
1,419,115.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2024-01-02 12:00:00 - 2024-01-09 12:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Produse lactate
Lapte pasteurizat, 2,5%
Chefir 2,5%
Smântână 20%
Unt 72%
Brinza 9%
Brânză cu cheag tare, Grăsimi 50%
Publicată la data:
09/01/2024 10:39
Documente
| Data | Nume | Tip | Referința | Descriere | Limba |
| 10/01/2024 14:38 | 04.01lactis c.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | anexa 12-13-14. personal2+utilaje+contracte.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | certificat 12.01.2024.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | declaratii conformitate lactate.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | declaratii.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | documente participare 2024.signed.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | f.3.4 - f3.5- f3.6.signed.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | calitate cascaval (2).signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | cerere de participare+declaratie de participare.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | duae_ (1) 2020.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | gb_serviciul medical al mai.signed.signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |
| 10/01/2024 14:38 | oferta 22+23+3.1 (m1) (3).signed.pdf | Doc. de eligibilitate (DUAE) | Produse lactate | - | Romana |