Ofertă pentruLotul 5 – Produse lactate
Date procedură de achiziție
Titlu
Diverse produse alimentare
Beneficiar
IMSP Spitalul Raional Glodeni
Descriere
Diverse produse alimentare
Valoare achiziție
524,000.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2019-05-26 14:00:00 - 2019-05-31 11:05:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul 5 – Produse lactate
Smântână 15%, smîntînă dulce – produs obţinut din lapte sub forma unei emulsii de tip grăsime în apă, cu un conţinut minim de grăsime lactată de 10 %. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichidă netransparentă, omogenă, potrivit de densă. Gust şi miros - Caracteristice pentru smîntîna dulce, cu gust uşor de pasteurizare. Se admite gust dulciu sau puţin sărat. Culoarea - Albă cu nuanţă cremă, uniformă în toată masa.
unt de vacă, în ambalaj de 200 gr, cu grăsimea de 72,5 % conform GOST 37-91 unt – unt fabricat din smîntînă dulce sau fermentată obţinută din lapte de vacă; Gust şi miros - De smîntînă dulce cu sau fără gust de pasteurizare; fără gust şi miros străin. Consistenţa şi aspectul exterior - Compactă, plastică, omogenă, suprafaţa în secţiune lucioasă sau slab lucioasă. Se admite: pentru untul din smîntînă dulce – insuficient compactă şi plastică; puţin fragilă şi/sau sfărîmicioasă; suprafaţa cu prezenţa picăturilor foarte mici unitare de umiditate; Culoare - De la albă pînă la galbenă, omogenă în toată masa.
Lapte pasteurizat 2,5%, lapte de consum – lapte normalizat, supus unui tratament termic corespunzător, ambalat în recipiente de desfacere şi destinat comercializării. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichid netransparent, omogen fără sediment, nefilant. Gust şi miros - Pur, fără miros şi gust străin, necaracteristic laptelui proaspăt. Pentru laptele înăbuşit – gust bine pronunţat de pasteurizare, pentru laptele fabricat cu adaos de produse lactate praf sau concentrate – gust dulcişor. Culoare - Albă, cu o nuanţă puţin gălbuie, pentru laptele înăbuşit – cu nuanţă cremă, pentru laptele degresat – cu o nuanţă albăstruie, pentru laptele cu ingrediente – cu nuanţă caracteristică pentru ingredient.
Brânză de vaci 9%, brânzeturi nematurate, inclusiv brânza proaspătă – brânzeturi, care sunt gata pentru consum după fabricare; Brânzeturi moi: Aspect exterior - Fără coajă. Se admit pete galbene de grăsime pe suprafaţa Consistenţa - Omogenă în toată masa, potrivit de compactă, uşor fărâmicioasă Gust şi miros- Slab acidulat, fără gust şi miros străin
Brînză cu chiag tare 45-50%, brânzeturi tari şi semitari – brânzeturi ce se caracterizează printr-o formă bine determinată corespunzătoare fiecărui sortiment, cu pasta omogenă şi elastică, cu ochiuri de fermentare de diferite dimensiuni şi repartizate în funcţie de sortiment, coajă tare şi elastică, acoperită cu un strat subţire de parafină; Aspect exterior - Coaja curată, netedă, fără strat gros sub coajă, fără deteriorări, acoperită cu compoziţie de parafină, polimerică sau mixtă (polimerică cu parafină) sau acoperită cu folie din material polimeric Consistenţa - Plastică, omogenă în toată masa. Se admite pastă densă, puţin fărîmiciosă la îndoire. Aspect în secţiune - Desen ce constă din ochiuri de fermentare cu formă rotundă, ovală sau neregulată. La unele sortimente se admite lipsa desenului. Gust şi miros - Caracteristic brânzeturilor, slab acidulat, fără gust şi miros străin. Se admite gust puţin amărui. Culoarea pastei - De la albă pînă la galben deschis, uniformă în toată masa
Publicată la data: 30/05/2019 16:36
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
03/06/2019 15:33aut san-vet.signed.pdfGaranțiiLotul 5 – Produse lactateRomana
03/06/2019 15:33declarat conformit.signed.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 5 – Produse lactateRomana
03/06/2019 15:33date incomlac.signed.pdfGaranțiiLotul 5 – Produse lactateRomana
03/06/2019 15:33formulare 3.1-3.5.signed.pdfGaranțiiLotul 5 – Produse lactateRomana
03/06/2019 15:33sit financiar.signed.pdfGaranțiiLotul 5 – Produse lactateRomana
03/06/2019 15:33duae incomlac glodeni.signed.pdfGaranțiiLotul 5 – Produse lactateRomana
05/06/2019 12:45formulare 4.1-4.2.signed.pdfPropunere financiarăLotul 5 – Produse lactateRomana