Ofertă pentruLotul 2 - Fructe, legume
Date procedură de achiziție
Titlu
Diverse produse alimentare
Beneficiar
IMSP Spitalul Raional Glodeni
Descriere
Diverse produse alimentare
Valoare achiziție
524,000.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2019-05-26 14:00:00 - 2019-05-31 11:05:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul 2 - Fructe, legume
Cartofi, GOST 7176-85 din sorturi tîrzii cu valoare nutritivă ridicată Aspect Tuberculi întregi, uscaţi, necontaminaţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Omogene în formă şi culoare. Tipice soiurilor botanice după culoare şi formă. Mature, cu o coajă densă Miros şi gust Specific pentru soiurile de cartofi , fără miros şi gust străin Mărimea de tuberculi la cel mai mare diametru transversal, mm nu mai puţin de30 Nu se admit tuberculi de cartofi uscaţi cu semne de putrezire, degeraţi sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Se permit tuberculi cu noduli, iar suprafaţa verde să nu depăşească 1/4 din suprafaţa tuberculului,% nu mai mult de -2,0. Tuberculi cu adîncime deteriorată mecanic a mai mult de 5 mm şi o lungime mai mult de-10 mm (tăieturi, rupturi,crăpături, adîncituri), % nu mai mult de-5,0 Tuberculi zdrobiţi, jumătăţi de tuberculi sau bucăţi - Nu se permit. Tuberculi atacaţi de dăunători - Nu se permit. Rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare - Nu se admit. Cantitatea pămîntului alipit la tuberculi, % din greutate, nu mai mult de 1,0
Ceapă proaspătă calitatea întîi, SM 243: 2004 bulbii de ceapă trebuie să fie: intacţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, curaţi, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig, suficient de uscaţi în stadiul de utilizare prevăzut (cel puţin primele straturi exterioare ale învelişului şi tulpinile trebuie să fie complet uscate), fără tulpini false sau tari, fără insecte dăunătoare, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără miros şi gust străin. Tulpinile trebuie să fie sucite sau tăiate de maximum 6 cm lungime. Condiţiile specifice de calitate pentru ceapa de calitatea întîi: bulbii trebuie să fie tari şi denşi, fără semne de încolţire, fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală, practic fără fascicole de rădăcini.
Varză albă proaspătă, În saci, GOST 1724-85Cerinţe minime de calitate - Cu coacerea mediu, mediu tîrziu şi tîrziu. Aspectul exterior - Căpăţini proaspete, întregi, sănătoase, curate, pe deplin formate, tipice soiurilor botanice după culoare şi formă, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, , fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Miros şi gust - Specific pentru soiurile de varză, fără miros şi gust străin. Densitatea căpăţinii de varză - Dens sau mai puţin dens, dar nu seci. Curăţirea căpăţinii de varză - Varza trebuie să fie curăţită de frunze pînă la frunzele de culoare verde sau albe bine strînse ce formează căpăţina. Se permite căpăţina de varză cu 2-4 frunze verzi libere prin prejur. Lungimea ciocanului de la căpăţină, cm nu mai mult de - 3 cm. Greutatea căpăţinii de varză depinde de soiuri şi perioada de coacere  din mai pîna la 1 august – 0,6 kg  de la 1 septembrie – min. 0,8kg -1,2kg Nu se admit căpăţini cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare . Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
Sfeclă roşie proaspătă, în saci, GOST 1722-85Aspectul exterior - Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte. Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică. Miros şi gust - Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Structura internă - Miezul este suculent de culoare roşu închis, în diferite nuanţe, în funcţie de caracteristicile sortului. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm - 5,0 - 14,0. Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 1 cm, cu leziuni mecanice la o adîncime de 0,3 cm, cu crăpături vindecate, cu tăieturi la capete, cu decolorare la lumină, în total % în greutate, nu mai mult de - 5,0. Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare. Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de - 1,0. *Notă: Umeditatea externă excesivă - cantitatea de umeditate de la ploaie sau irigare. Condensaţia de pe rădăcini cauzată de diferenţa de temperatură nu este considerată umeditate externă excesivă. Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
Morcov proaspăt, GOST 1721-85Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de morcov de masă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini.Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte.Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică.Se permit rădăcini vindecate cu fisuri naturale cu adîncimea nu mai mare de 2-3 mm în partea corticală, formate în timpul formării rădăcinii, rădăcini cu noduli minori, formate ca urmare a dezvoltării rădăcinilor laterale ce nu afectează în mod semnificativ aspectul rădăcinii. Culoarea Portocalie, uniformă, corespunzător speciei şi gradului de maturitate al legumei Consistenţa Consistenţa tare, crocantă la exterior şi suculentă la interior, fără urme de putrezire Miros şi gust Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm3,0 - 8,0 Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 0,5 cm, în total % în greutate, nu mai mult de10,0 Cuprinsul rădăcinei crăpate, rupte de nu mai puţin de 7,0 cm cu forma urîtă dar nu ramificat, trunchiate incorect (capete, bucăţi), în total % în greutate, nu mai mult de5,0 Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de-1,0
Publicată la data: 30/05/2019 23:11
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
03/06/2019 15:33stoc faina.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33fisa medicala sofer v.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33certificat cont comert.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33autorizatia omm882 040220.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33duae imsp glodeni 3105.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33oferta imsp glodeni 3105.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33doc te alim total.semnat.pdfPropunere financiarăLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33lipsa dat 05.06.2019.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33garantia imsp glodeni 3105.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33legume ceapa mor sfec cartofi.semnat.pdfDoc. de calificareLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:3315.certificat cont bancar.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33varza bodeanu 2019 certiff.semnat.pdfDoc. de calificareLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33autorizatii alim total.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33certificat a calitatii cerealelor.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:3314.certificat la personal specializat.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana
03/06/2019 15:33bilant 2018.semnat.pdfGaranțiiLotul 2 - Fructe, legume Romana