Ofertă pentruLotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău
Date procedură de achiziție
Titlu
Produse alimentare pentru anul 2023 clinica Chișinău și clinica Vorniceni Semestru II și Trimestru III anul 2023
Beneficiar
IMSP Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc"
Descriere
Produse alimentare pentru anul 2023 clinica Chișinău și clinica Vorniceni Semestru II și Trimestru III anul 2023
Valoare achiziție
3,757,562.49 MDL
Perioadă de depunere oferte
2023-06-08 05:30:00 - 2023-06-30 05:30:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău
"H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare. Livrarea Marti - Vineri.De la producător.
H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător.
Publicată la data: 28/06/2023 17:13
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
30/06/2023 08:3000_duae_ch draganiuc-signed.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
30/06/2023 08:3001_anexa 7_cerere de particip_ch draganiuc-signed.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
30/06/2023 08:3002_anexa 8 declar valabil ofertei_ch draganiuc-signed.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
30/06/2023 08:3014_certificat de conformitate.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
30/06/2023 08:3014a_certificat san-ven_carne.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana
30/06/2023 08:3015_contract crdv.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău-Romana