Ofertă pentruCarne de pui
Date procedură de achiziție
Titlu
Produse alimentare pentru anul 2023 Clinica Chișinău și Clinica Vorniceni Trimestru II
Beneficiar
IMSP Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc"
Descriere
Produse alimentare pentru anul 2023 Clinica Chișinău și Clinica Vorniceni Trimestru II
Valoare achiziție
603,145.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2023-03-09 06:30:00 - 2023-03-20 06:30:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Carne de pui
"H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.
"Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător "
Publicată la data: 17/03/2023 14:57
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
22/03/2023 11:15certificat de conformitate carne pasare.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15certificat nr.1815,13.02.23.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15impozite villa 29.03.2023.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15abator cpl.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15autorizatie san-vet de fuctionare 2 auto13. 09.2023.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15autorizatie, contracte 5 file.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15decizia,maib,capacitati si etc. -8 file.semnat.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15extras 2020 adresa juridica.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15labarator.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15anexa 22.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15anexa 23.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15cerere declaratia anexa 7;8.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15declaratia beneficiar efectiv.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15declaratia.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15duae nou.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana
22/03/2023 11:15garantia imsp ifp chiril draganiuc.signed.pdfDoc. de calificareCarne de pui-Romana