Ofertă pentruLotul 7 - Consumabile, reagenti p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 ( sistem inchis)
Date procedură de achiziție
Titlu
Reagenti și consumabile de laborator pentru anul 2023 (sistem inchis) (REPETAT)
Beneficiar
IMSP Institutul de Cardiologie
Descriere
Reagenti și consumabile de laborator pentru anul 2023 (sistem inchis) (REPETAT)
Valoare achiziție
717,912.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2022-12-11 10:00:00 - 2022-12-23 10:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul 7 - Consumabile, reagenti p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 ( sistem inchis)
Calibrator pentru analizartorul MindrayBC3600. Fl 1-2ml p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600Analizarea prin producator*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Solutie de diluare p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600.Fl-20 litri, Analizarea prin producator, reactiv cu codul de bare imprimat compatibil p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Material de control in 3 nivele p-u analizatorul hematologic MindrayBC-3600 Low. Fl 2-2.5ml Analizarea prin producator reactiv cu codul de bare imprimat compatibil p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 cu 15 parametri inclus. Low.*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Filtru p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600.Original de la producator p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600(operatorul cistigator cu instalare si mentinanta*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Hirtie termica dimensiune 50mm.Dimensiune 50mm p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Solutie de spalare Rinse p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 .Fl- 5,5 litri Analizarea prin producator reactiv cu codul de bare imprimat compatibil p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 *Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Solutie de lizare p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600.Fl- 0.5 litri Analizarea prin producator reactiv cu codul de bare imprimat compatibil p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Material de control in 3 nivele p-u analizatorul hematologic MindrayBC-3600 High.Fl 2-2.5ml p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600Analizarea prin producator cu 15 parametri inclus High.*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Solutie de spalare p-u fiecare zi (probe cleanter) p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600.Fl 50ml p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600Analizarea prin producator*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Garnitura p-u ac, p-u analizatorul hematologic MindrayBC-3600.Original de la producator p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600(operatorul cistigator cu instalare si mentinanta*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Material de control in 3 nivele p-u analizatorul hematologic MindrayBC-3600 Normal.Fl 2-2.5ml Analizarea prin producator reactiv cu codul de bare imprimat compatibil p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 cu 15 parametri inclus. Normal.*Certificat CE sau declarație de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil la data deschiderii ofertelor- copie confirmată prin semnătura şi ştampila Participantului.*Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hîrtie sau în format electronic, pentru produsul oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Instrucțiune de utilizare a produselor – original sau copie pentru produsele oferite confirmat prin semnătura și ștampila participantului.
Publicată la data: 22/12/2022 16:52
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
27/12/2022 09:10! oferta_biosistem_cardiologie_reagenti_consumabile_2023.signed.pdfPropunere financiarăLotul 7 - Consumabile, reagenti p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 ( sistem inchis)-Romana
27/12/2022 09:10documente_de_calificare.signed.pdfDoc. de calificareLotul 7 - Consumabile, reagenti p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 ( sistem inchis)-Romana
26/12/2022 13:56! new_duae_biosistem.signed.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 7 - Consumabile, reagenti p-u analizatorul Hematologic Mindray BC3600 ( sistem inchis)-Romana