Date procedură de achiziție
Titlu
Procurarea produselor alimentare semestrul I 2023
Beneficiar
Scoala Primara Floresti din or. Floresti
Descriere
Procurarea produselor alimentare semestrul I 2023
Valoare achiziție
658,767.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2022-12-17 22:00:00 - 2022-12-20 22:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Publicată la data:
19/12/2022 14:44
Documente
| Data | Nume | Tip | Referința | Descriere | Limba |
| 21/12/2022 18:40 | abator vita porc etc.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | autorizatie san-vet de fuctionare 2 auto13. 09.2023.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | autorizatie, contracte 5 file.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | certificat de conformitate carne de pasare.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | certificat de conformitate carne vita - porc.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | decizia,maib,capacitati si etc. -8 file.semnat.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | extras 2020 adresa juridica.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | labarator.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | impozite villa 27.12.2022.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | anexa22.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | anexa23.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | cerere declaratia anexa 7;8.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | declaratia beneficiar efectiv.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | duae nou.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |
| 21/12/2022 18:40 | sofer carnet medical,instruire.signed.pdf | Doc. de calificare | lot 2 carne | - | Romana |