Ofertă pentruLot 21 - Implanturi traumatologice
Date procedură de achiziție
Titlu
Achiziționare centralizat a implanturilor traumatologico-ortopedice conform necesităților IMSP pentru anul 2019
Beneficiar
CENTRUL PENTRU ACHIZITII PUBLICE CENTRALIZATE IN SANATATE
Descriere
Achiziționare centralizat a implanturilor traumatologico-ortopedice conform necesităților IMSP pentru anul 2019
Valoare achiziție
4,733,394.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2019-03-21 22:00:00 - 2019-04-17 08:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lot 21 - Implanturi traumatologice
Șurub poliaxial (Polyaxial pedicle Screw) TiAIV ‐ Ø(diametru) 3,5-4,0-5,5 mm" lungimе - 35-40-55 mm , 1.Material de confecţionare - Titan Ti6AI4V 2. Șurubul să aibă Ø(diametru) 3,5-4,0-5,5 mm" lungimе - 35-40-55 mm 3. Colorate diferit pentru diferite diametre; 4. Marcajul producatorului sa fie indicat pe fiecare placa; 5. Fiecare lot să fie produs de un singur producător; 6. Să fie cu contact limitat; 7. Certificat CE sau declaratiție de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit; 8. Certificat ISO 13485 pentru produsele oferite; 9. Catalogul produsului de la producător în limba Engleză, Rusă sau traducere în limba de stat. 10. Prezentarea de dovezi privind conformitatea produselor, identificată prin referire la specificații sau standard relevante - corespunderea fiecărui parametru tehnic și standard de calitate, pentru fiecare poziție în mod individual va fi confirmată în mod obligatoriu, prin prezentarea documentelor confirmative, cu indicarea paginei din pașaportul tehnic, manualul utilizatorului, pliantul produsului (emise de producător). Ofertantul va evidenția, marca în pagina indicată, din fișa tehnică textul care confirmă specificația în cauză. Certificatele de calitate/standartizare vor fi prezentate inclusiv cu anexele corespunzătoare.
Bară transversală (Transvers Connector Link TiAIV) Lăţimea 3mm, lung. 70 mm , 1. Material de confecţionare - Titan Ti6AI4V; 2. Lărgimea 3mm, lung. 70 mm Variantă anatomică stînga / dreapta; 3. Fiecare lot să fie produs de un singur producător; 4. Să fie cu contact limitat; 5. Certificat CE sau declaratiție de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit; 6. Certificat ISO 13485 pentru produsele oferite; 7. Catalogul produsului de la producător în limba Engleză, Rusă sau traducere în limba de stat. 8. Prezentarea de dovezi privind conformitatea produselor, identificată prin referire la specificații sau standard relevante - corespunderea fiecărui parametru tehnic și standard de calitate, pentru fiecare poziție în mod individual va fi confirmată în mod obligatoriu, prin prezentarea documentelor confirmative, cu indicarea paginei din pașaportul tehnic, manualul utilizatorului, pliantul produsului (emise de producător). Ofertantul va evidenția, marca în pagina indicată, din fișa tehnică textul care confirmă specificația în cauză. Certificatele de calitate/standartizare vor fi prezentate inclusiv cu anexele corespunzătoare.
Cîrlig pentru bară transversală (Transvers Connector Hook) (Cross link hook) , 1. Material de confecţionare - Titan Ti6AI4V; 2. Variantă anatomică stînga / dreapta colorate diferit 3. Fiecare lot să fie produs de un singur producător; 4. Să fie cu contact limitat; 5. Certificat CE sau declaratiție de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit; 6. Certificat ISO 13485 pentru produsele oferite; 7. Catalogul produsului de la producător în limba Engleză, Rusă sau traducere în limba de stat. 8. Prezentarea de dovezi privind conformitatea produselor, identificată prin referire la specificații sau standard relevante - corespunderea fiecărui parametru tehnic și standard de calitate, pentru fiecare poziție în mod individual va fi confirmată în mod obligatoriu, prin prezentarea documentelor confirmative, cu indicarea paginei din pașaportul tehnic, manualul utilizatorului, pliantul produsului (emise de producător). Ofertantul va evidenția, marca în pagina indicată, din fișa tehnică textul care confirmă specificația în cauză. Certificatele de calitate/standartizare vor fi prezentate inclusiv cu anexele corespunzătoare.
Piulițe (standarte diametru 9mm, confotm şuruburilor aplicate), 1. Material de confecţionare - Titan Ti6AI4V ; 2. Piulițe (standarte diametru 9mm, confotm şuruburilor aplicate) 3. Variante anatomice: pentru stînga/dreapta; 4. Colorate diferit pentru diferite diametre; 5. Marcajul producatorului sa fie indicat pe fiecare placa; 6. Fiecare lot să fie produs de un singur producător; 7. Să fie cu contact limitat; 8. Certificat CE sau declaratiție de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit; 9. Certificat ISO 13485 pentru produsele oferite; 10. Catalogul produsului de la producător în limba Engleză, Rusă sau traducere în limba de stat. 11. Prezentarea de dovezi privind conformitatea produselor, identificată prin referire la specificații sau standard relevante - corespunderea fiecărui parametru tehnic și standard de calitate, pentru fiecare poziție în mod individual va fi confirmată în mod obligatoriu, prin prezentarea documentelor confirmative, cu indicarea paginei din pașaportul tehnic, manualul utilizatorului, pliantul produsului (emise de producător). Ofertantul va evidenția, marca în pagina indicată, din fișa tehnică textul care confirmă specificația în cauză. Certificatele de calitate/standartizare vor fi prezentate inclusiv cu anexele corespunzătoare
Tijă longitudinală diametru 6 mm, lungime 490mm , 1. Material de confecţionare - Titan Ti6AI4V 2. Diametre tije cuprinse 6 mm şi lungimi cuprinse 400 mm; 3. Fiecare lot să fie produs de un singur producător; 4. Să fie cu contact limitat; 5. Certificat CE sau declaratiție de conformitate în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit; 6. Certificat ISO 13485 pentru produsele oferite; 7. Catalogul produsului de la producător în limba Engleză, Rusă sau traducere în limba de stat. 8. Prezentarea de dovezi privind conformitatea produselor, identificată prin referire la specificații sau standard relevante - corespunderea fiecărui parametru tehnic și standard de calitate, pentru fiecare poziție în mod individual va fi confirmată în mod obligatoriu, prin prezentarea documentelor confirmative, cu indicarea paginei din pașaportul tehnic, manualul utilizatorului, pliantul produsului (emise de producător). Ofertantul va evidenția, marca în pagina indicată, din fișa tehnică textul care confirmă specificația în cauză. Certificatele de calitate/standartizare vor fi prezentate inclusiv cu anexele corespunzătoare.
Set de instrumente livrat în custodie, Setul de instrumente oferit gratuit în folosință va corespunde următoarelor cerințe: 1. compatibil cu implanturile livrate și să fie de la același producător. 2. va fi livrat în termen de 10 zile de la solicitare. 3. va fi oferit pe toată perioada derulării contractului pînă la implantarea ultimului implant existent în stocul beneficiarului. 4. va fi în trusă de sterilizare specială cu indicarea codurilor de instrumente din catalog și desenelor pentru acestea. 5. va fi nou (neutilizat), în caz de deteriorare sau uzare excesivă a unui component a setului să fie reamplasat. 6. componentele pieselor de instrumentar să aibă poziţii bine definite în trusă. În caz de defecțiune, instrumentele vor fi deservite în termen de 20 zile lucrătoare de la solicitare.
Publicată la data: 17/04/2019 09:57
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
17/04/2019 11:00ce aerospine.signed.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lot 21 - Implanturi traumatologice Romana
17/04/2019 11:00duae.signed.pdfGaranțiiLot 21 - Implanturi traumatologice Romana
08/08/2019 15:21iso aerospine.signed.pdfDoc. de calificareLot 21 - Implanturi traumatologice Romana
08/08/2019 15:21declaratie.signed.pdfDoc. de calificareLot 21 - Implanturi traumatologice Romana
08/08/2019 15:21garantie.signed.pdfPropunere financiarăLot 21 - Implanturi traumatologice Romana
08/08/2019 15:21f 4.2.signed.pdfPropunere financiarăLot 21 - Implanturi traumatologice Romana
08/08/2019 15:21f 4.1.signed.pdfDoc. de calificareLot 21 - Implanturi traumatologice Romana
08/08/2019 15:21aero spine catalog.signed.pdfimaginiLot 21 - Implanturi traumatologice Romana
08/08/2019 15:21f 3.1.signed.pdfPropunere financiarăLot 21 - Implanturi traumatologice Romana