Date procedură de achiziție
Titlu
Produse alimenare pentru semestrul II și trimestrul III 2022
Beneficiar
IMSP Dispensarul Republican de Narcologie
Descriere
Produse alimenare pentru semestrul II și trimestrul III 2022
Valoare achiziție
898,565.60 MDL
Perioadă de depunere oferte
2022-06-13 06:00:00 - 2022-06-16 09:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Publicată la data:
15/06/2022 16:23
Documente
| Data | Nume | Tip | Referința | Descriere | Limba |
| 20/06/2022 08:31 | anexa 22.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | anexa 23.signed.pdf | Propunere financiară | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | anexa nr 7 cerere de participare.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | anexa nr 8 declaratie privind valabilitatea ofertei.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | autorizare transport.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | certificate 1.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | certificate 2.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | certificate 3.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | date de inregistrare.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | duae nobil.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | formulare.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | garantia bancara.signed.pdf | Propunere financiară | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | lipsa datoriilor, 21.06.2022.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |
| 20/06/2022 08:31 | raportul financiar 2021.signed.pdf | Doc. de calificare | Zahăr tos din sfeclă | - | Romana |