Castraveţii trebuie sa fie: proaspeți, sănătoşi; să nu fie afectaţi de putrezire sau deteriorare; cu aspect proaspăt; tari, curaţi, fără corpuri străine vizibile; fără deteriorări cauzate de paraziţi; fără gust amar, fără umiditate externă anormală; fără gust și/sau miros străin sau impropriu produsului, suficient de dezvoltaţi, dar seminţele lor trebuie să fie moi; rezistenţi la transport, manipulare. Ambalare 10-15 kg
Conopida trebuie să fie proaspătă, intactă, sănătoasă; să nu fie afectată de putrezire sau deteriorare; curată, fără corpuri străine vizibile; fără deteriorări cauzate de paraziţi; fără umiditate externă anormală; fără gust și/sau miros străin sau impropriu produsului, suficient de dezvoltată; rezistentă la transport, manipulare. Ambalaj: saci de plasă a cîte 10 kg.
Cartofi proaspeți de dimensiuni medii/ 100-150 g, produse calitatea I din roada anului 2021, cu aspect normal, întregi, sănătoşi, produsul afectat de putregai sau alte stricăciuni care să îi facă inapţi consumului este exclus, curaţi, acoperiţi foarte bine cu coajă, tari, neîncolţiţi. Ambalajele trebuie sa asigure pastrarea integrității și calității produselor pe timpul depozitării și transportului, ele trebuie să fie curate, uscate, fără miros. Cartofii trebuie livraţi în ambalaje adecvate, în saci de plasă a cîte 8-12 kg.
Ceapă uscată de dimensiuni medii 100-150gr. Bulbi întregi, curați, sănătoși, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără vătămări produse de frig/ger, fără umiditate exterioară anormală, suficient de uscată în stadiul de utilizare. Ambalaj: saci a cîte 8- 10 kg
Varza trebuie să fie proaspătă, intactă, sănătoasă; să nu fie afectată de putrezire sau deteriorare; curată, fără corpuri străine vizibile; fără deteriorări cauzate de paraziţi; fără umiditate externă anormală; fără gust și/sau miros străin sau impropriu produsului, suficient de dezvoltată; rezistentă la transport, manipulare. Ambalaj: saci de plasă a cîte 10 kg.
Morcov proaspăt, fraged, de dimensiuni 15-20 cm, rădăcinile netede cu aspect proaspăt, cu forma regulată, fără fisuri sau crăpături, neramificați, nelemnificați, fără defecte de forma de colorație, fără tendințe de încolțire, fără umiditate externă, fără miros sau gust străin. Ambalaj: saci de plasă a
Sfeclă roșie (de masă) proaspătă, curată; să nu prezinte deteriorări cauzate de dăunători; să nu fie strivite, tăiate sau lovite; formă caracteristică, uniformă, dimensiunea medie, culoare roşu închis, în interior să fie roșu închis fără dungi albe. Ambalaj: saci de plasă a cîte 10- 12 kg
Ardei dulci, cu caliciul nevătămat, sănătoși, proaspeți, curați, tari, fără vătămări, fără urme de îngrășămînt sau produse fitofarmaceutice toxice, fără gust sau miros străin. Ambalaj: 5-10 kg
Roșii proaspete, produse ecologice, culoare specifică soiului, curate, tari; întregi, sănătoase, să nu fie atinse de putrezire sau de alterări; fără materii/corpuri străine vizibile; cu aspect proaspăt; fără să fie atacate de paraziţi; fără umiditate exterioară anormală, fără miros și/sau gust impropriu; rezistente la transportare şi manipulare; să ajungă in condiţii satisfăcătoare la locul de destinaţie, conținutul fiecărui ambalaj trebuie să fie omogen și să conțină numai tomate de aceeași origine. Ambalare: lăzi carton a cîte 5-8 kg
Dovleceii trebuie sa fie: proaspeți, sănătoşi; să nu fie afectaţi de putrezire sau deteriorare; cu aspect proaspăt; tari, curaţi, fără corpuri străine vizibile; fără deteriorări cauzate de paraziţi; fără gust amar, fără umiditate externă anormală; fără gust și/sau miros străin sau impropriu produsului, suficient de dezvoltaţi, dar seminţele lor trebuie să fie moi; rezistenţi la transport, manipulare. Ambalare 10-15 kg.