Carne de vită fără os, calitate superioară, fără grăsime, neinjectat refrigerată, proaspătă, fără lichid, fără resturi de conținut intestinal sau impurități mecanice, miros caracteristic, fără miros străin. Marcarea se efectuează individual, prin atașarea unei etichete, pe fiecare ambalaj, care să cuprindă cel puțin următoarele informații: denumirea sortimentului, denumirea producătorului, localitatea (adresa), menționarea speciilor de animale de la care provine carnea, data de ambalare și termenul de valabilitate, condiții de păstrare.
Piept de curcan congelat, autohton, fără os, calitate superioară, neinjectat. fără lichid, fără resturi de conținut intestinal sau impurități mecanice, miros caracteristic, fără miros străin. Marcarea se efectuează individual, prin atașarea unei etichete, pe fiecare ambalaj, care să cuprindă cel puțin următoarele informații: denumirea sortimentului, denumirea producătorului, localitatea (adresa), data de ambalare și termenul de valabilitate, condiții de păstrare. Ambalat în polietelenă câte 2-3 kg
Piept de pui congelat, autohton, fără os, calitate superioară, neinjectat. fără lichid, fără resturi de conținut intestinal sau impurități mecanice, miros caracteristic, fără miros străin. Marcarea se efectuează individual, prin atașarea unei etichete, pe fiecare ambalaj, care să cuprindă cel puțin următoarele informații: denumirea sortimentului, denumirea producătorului, localitatea (adresa), data de ambalare și termenul de valabilitate, condiții de păstrare. Ambalat în caserole 3-5 kg.