Ofertă pentruCarne de porc
Date procedură de achiziție
Titlu
Procurarea produselor alimentare trimestrul II anul 2019
Beneficiar
Directia Generala Asistenta Sociala si Protectia Familiei Floresti
Descriere
Procurarea produselor alimentare trimestrul II anul 2019
Valoare achiziție
209,039.64 MDL
Perioadă de depunere oferte
2019-03-17 15:00:00 - 2019-03-21 15:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Carne de porc
Carne de porc
Publicată la data: 21/03/2019 12:12
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
21/03/2019 17:00specificatiadepretlot2подписан.pdfPropunere financiarăCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00raportfin4подписан.pdfDoc. de calificareCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00certificatdeefectuareaplatilorподписан.pdfGaranțiiCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00raportfin1подписан.pdfDoc. de calificareCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00raportfin5подписан.pdfDoc. de calificareCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00duae(6).pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Carne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00ordindeplatap-ugarantiebancaraподписан.pdfGaranțiiCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00raportfin3подписан.pdfDoc. de calificareCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00extrasregistruподписан.pdfGaranțiiCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00autorizatiasan-veterподписан.pdfGaranțiiCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00certificatbancarподписан.pdfGaranțiiCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00certificatinregistrareподписан.pdfGaranțiiCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00certificatprivindcapacitateaexecutăriiподписан.pdfDoc. de calificareCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00ofertalot2подписан.pdfPropunere financiarăCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00autorizatiasan-vettransподписан(1).pdfGaranțiiCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00specificatiatehnicalot2подписан.pdfPropunere tehnicăCarne de porcdefaultDescriptionRomana
21/03/2019 17:00raportfin2подписан.pdfDoc. de calificareCarne de porcdefaultDescriptionRomana