Ofertă pentruLot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.
Date procedură de achiziție
Titlu
Achiziționarea instrumentelor pentru Secția Urologie cu cabinet Endourologic conform necesităților IMSP SCR "Timofei Moșneaga" pentru anul 2019
Beneficiar
CENTRUL PENTRU ACHIZITII PUBLICE CENTRALIZATE IN SANATATE
Descriere
Achiziționarea instrumentelor pentru Secția Urologie cu cabinet Endourologic conform necesităților IMSP SCR "Timofei Moșneaga" pentru anul 2019
Valoare achiziție
433,132.16 MDL
Perioadă de depunere oferte
2019-03-10 08:00:00 - 2019-03-19 08:00:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.
Set cistoscop I (urologie) Cablu lumină fibră optică I. Cablu fibro-optic cu conector diametru 3.5 mm, lungime 230 cm, compatibile cu pozițiile din lot și cu setul Karl Stroz existent in institutie. *Certificat CE sau declarație de conformitate CE în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Certificat ISO 13485 pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hârtie și în format electronic obligatoriu, cu indicarea/marcarea numărului de referința/modelul articolului atribuit numărului de lot oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Termen de valabilitate minim 12 luni de la livrarea bunului.
Set cistoscop I (urologie) Albaran I. Mecanizm cateter de deflecție, cu pîrghie tip ALBARRAN, cu 1 canal încuietabil, cu fixator, tijă inclusă, compatibile cu pozițiile din lot și cu setul Karl Stroz existent in institutie. *Certificat CE sau declarație de conformitate CE în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Certificat ISO 13485 pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hârtie și în format electronic obligatoriu, cu indicarea/marcarea numărului de referința/modelul articolului atribuit numărului de lot oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Termen de valabilitate minim 12 luni de la livrarea bunului.
Set cistoscop I (urologie) Optică I de 30° Optică telescop de tip HOPKINS, directă oblică, 30°, diametru 4 mm, lungime 30 cm, autoclavabilă, fibră optică de transmisie a luminii încorporată, culoare de referință roșie. Lentile de sapfir rezistente la defecte mecanice, compatibile cu pozițiile din lot și cu setul Karl Stroz existent in institutie. *Certificat CE sau declarație de conformitate CE în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Certificat ISO 13485 pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hârtie și în format electronic obligatoriu, cu indicarea/marcarea numărului de referința/modelul articolului atribuit numărului de lot oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Termen de valabilitate minim 12 luni de la livrarea bunului.
Set cistoscop I (urologie) Pod I. Pod telescopic cu 1 canal încuietabil, pentru ,folosirea cu teaca Cistoscop-Uretroscop 20 Fr si 22 Fr, compatibile cu pozițiile din lot și cu setul Karl Stroz existent in institutie. *Certificat CE sau declarație de conformitate CE în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Certificat ISO 13485 pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hârtie și în format electronic obligatoriu, cu indicarea/marcarea numărului de referința/modelul articolului atribuit numărului de lot oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Termen de valabilitate minim 12 luni de la livrarea bunului.
Set cistoscop I (urologie) Uretrocistoscop 22 Fr I. Teacă Cistoscop-Uretroscop, 22 Fr., cu robinete/stopcocks pe capătul proximal,culoare de referință albastru, setul constă din: Teacă Cistoscop-Uretroscop, Obturator și 2 LUER-Lock Conuri, compatibile cu pozițiile din lot și cu setul Karl Stroz existent in institutie.*Certificat CE sau declarație de conformitate CE în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Certificat ISO 13485 pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hârtie și în format electronic obligatoriu, cu indicarea/marcarea numărului de referința/modelul articolului atribuit numărului de lot oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Termen de valabilitate minim 12 luni de la livrarea bunului.
Set cistoscop I (urologie) Uretrocistoscop 20 Fr I. Teacă Cistoscop-Uretroscop, 20 Fr., cu robinete /stopcocks pe capătul proximal , culoare de referință rosie, setul constă din: Teacă Cistoscop-Uretroscop, Obturator și 2 LUER-Lock conturi, compatibile cu pozițiile din lot și cu setul Karl Stroz existent in institutie. *Certificat CE sau declarație de conformitate CE în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Certificat ISO 13485 pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hârtie și în format electronic obligatoriu, cu indicarea/marcarea numărului de referința/modelul articolului atribuit numărului de lot oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Termen de valabilitate minim 12 luni de la livrarea bunului.
Set cistoscop I (urologie) Pensă 7 Fr I . Pensă de apucare grasping pentru extragerea corpurilor străini, stenturi, 7 Fr. Acțiune dublă a branșelor, flexibile, lungime 33 - 40 cm, compatibile cu pozițiile din lot și cu setul Karl Stroz existent in institutie.*Certificat CE sau declarație de conformitate CE în funcție de evaluarea conformității cu anexele corespunzătoare pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Certificat ISO 13485 pentru produsul oferit – valabil - copie confirmată prin semnătura electronică a Participantului. *Catalogul producătorului/prospecte/documente tehnice, pe suport hârtie și în format electronic obligatoriu, cu indicarea/marcarea numărului de referința/modelul articolului atribuit numărului de lot oferit. * În ofertă se va indica codul produsului oferit pentru a putea fi identificat conform catalogului prezentat. * Termen de valabilitate minim 12 luni de la livrarea bunului.
Publicată la data: 19/03/2019 09:16
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
19/03/2019 10:00lot6_oferta_com.signed.pdfPropunere financiarăLot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.Romana
19/03/2019 10:00diverse.signed.pdfGaranțiiLot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.Romana
19/03/2019 10:00certificat fiscal.signed.pdfGaranțiiLot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.Romana
19/03/2019 10:00duae.signed.pdfGaranțiiLot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.Romana
19/03/2019 10:00garantia.signed.pdfDoc. de calificareLot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.Romana
19/03/2019 10:00lot6_spec.teh.signed.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.Romana
19/03/2019 10:00certificate.signed.pdfGaranțiiLot nr.6 Instrumente chirurgicale pentru secția Urologie.Romana