Lotul II: Produse de origine animală, carne
Carne de porc – proaspătă, refrigerată, fără os și grăsimi, calitatea superioară, cu suprafața umedă, dar nelipicioasă, fără miros străin, să fie ambalate cu vacuum, în caserole din plastic alimentar a cîte 2 kg, etichetate și marcate, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 696 din 04.08.2010; GOST 7724-77
Carne de vită – proaspătă, refrigerată, fără os și grăsimi, calitatea superioară, cu suprafața umedă, dar nelipicioasă, fără miros străin, să fie ambalate cu vacuum, în caserole din plastic alimentar a cîte 2 kg, etichetate și marcate, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 696 din 04.08.2010
Carne de găină – proaspătă, refrigerată, fără os și grăsimi, calitatea superioară, cu suprafața umedă, dar nelipicioasă, fără miros străin, să fie ambalate cu vacuum, în caserole din plastic alimentar a cîte 2 kg, etichetate și marcate, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 696 din 04.08.2010; GOST 25391-82
Ficat de pui – proaspăt, refrigerat, calitatea superioară, cu suprafața umedă, dar nelipicioasă, fără miros străin, să fie ambalat cu vacuum, în caserole din plastic alimentar a cîte 2 kg, etichetate și marcate, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 696 din 04.08.2010