Lotul IV: Fructe și legume prelucrate și conservate
Castraveți conservați pentru prepararea bucatelor, fără oțet; să fie ambalați, etichetați și marcați în pachete vid 500 gr, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 696 din 04.08.2010; HG RM nr. 520 din 22.06.2010
Roșii murate pentru prepararea bucatelor, fără oțet; să fie ambalate, etichetate și marcate în pachete vid 500 gr, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 696 din 04.08.2010; HG RM nr. 520 din 22.06.2010
Magiun din fructe sterilizat, calitatea superioară; să fie ambalat, etichetat și marcat în borcane de sticlă de 840 gr, ce corespunde standardelor de referință. GOST 6929-88 sau HG RM nr. 216 din 27.02.2008
Mazăre verde conservată, cu bob zbîrcit, să fie ambalată, etichetată și marcată în borcane de 720 gr, ce corespunde standardelor de referință. GOST 1542-90 sau GOST 30425-97
Pastă de roșii 25%, fără oțet, calitatea I, să fie ambalată, etichetată și marcată în borcane cu greutatea de 700 gr, ce corespunde standardelor de referință. GOST 3343-89; SM 247:2004
Suc de mere limpezit, să fie ambalat, etichetat și marcat în borcane de sticlă de 3 l, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 520 din 22.06.2010
Suc de mere – struguri, să fie ambalat, etichetat și marcat în borcane de sticlă de 3 l, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 520 din 22.06.2010
Prune uscate fără sîmbure pentru consumul uman. Concentraţia specifică sau factorii de diluţie pentru operaţiile de uscare, prelucrare se vor furniza sau justifica de operatorul din businessul alimentar. să fie ambalat, etichetat și clar marcat indicîndu-se destinația lor, și să poarte inscripția „produsul se supune sortării sau altui tratament fizic în scopul reducerii contaminării cu aflatoxine înainte de consumul uman sau de utilizarea ca ingredient în produse alimentare”. Inscripția se menționează pe eticheta fiecărei pungi, cutii în parte și pe documentul original de însoțire, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 520 din 22.06.2010