Ofertă pentruLotul 1 – diverse produse alimentare
Date procedură de achiziție
Titlu
Diverse produse alimentare
Beneficiar
IMSP Spitalul Raional Glodeni
Descriere
Diverse produse alimentare
Valoare achiziție
423,000.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2020-05-25 13:45:00 - 2020-05-29 11:30:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul 1 – diverse produse alimentare
Ceai negru cu frunze mari Calitatea superioara, în ambalaj de 100 gr, HG nr.206 din 11.03.2009, GOST 1937-90
Crupe de Porumb (Mălai) Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 3034-75
Crupe de Arpacaş Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara, HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 5784-60
Crupe de Griş Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 7022-97
Fasole Ambalaj de 1 kg, Albe. Calitatea superioara HG nr.205 din 11.03.2009, HG nr.520 din 22.06. 2010, GOST 10 251-85
Pastă de tomate 25%, calitatea superioară, în borcane cu greutatea de pînă la - 1 kg, HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.115 din 08.02.2013, GOST 3343
Mazăre verde conservată Calitatea superioara .În borcan de sticlă cu masa de pînă la 1 kg, GOST 15842-90
Fulgi de Ovăz Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 21149-93
Orez cu bobul rotund Ambalaj- saci de 25 kg, Orez de calitatea superioară. Orez cu lungimea bobului mai mică sau egală cu 5,2 mm şi cu raportul lungime/lăţime mai mic de 2; Culoare - Alb cu nuante diferite. Miros - Caracteristic de orez şi fără miros străin, nu mucegăit. Gust - Caracteristic de orez, fără alte arome, nu acru, nu amar. Miezuri având un raport dintre lungime şi lățime a miezului 2, 3. Dimensiunea particulelor individuale de impurităţi metallomagnetic în mare dimensiune liniară nu trebuie să depăşească 0,3 mm, iar greutatea particulelor sale individuale nu trebuie să depăşească 0,4 mg. GOST 6292-93, HG nr.520 din 22.06.2010
Crupe de Mei Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 572-60
Crupe de Orz Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 5784-60
Crupe de Grâu Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara, HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr.1191din 23.12.2010, GOST 26791-89
Zahăr cristal alb de calitate standard, În saci a câte 50 kg. Gost 21-94 Zahărul cristal. Zahăr alb de calitate standard cu destinaţie alimentară. zahăr alb - zahăr alb de calitate standard cu destinaţie alimentară sau de materie primă pentru industria alimentară. Zahărul cristal se fabrică cu dimensiunile de la 0,2 pînă la 3,0 mm. Se acceptă abateri de la dimensiunea specificată în mărime ce nu depăşeşte 5 % din dimensiunile cristalelor. Culoare – culoare albă. Friabilitate - Zahărul cristal trebuie să fie friabil. Gust - Dulce, fără gust străin, fără miros străin, Miros - Caracteristic zahărului, fără miros străin, atît în zahărul uscat cît şi în soluţia sa apoasă. Inscripţionările trebuie să fie estetice şi vizibile. Operatorul economic contractant nu-şi va trece coordonatele şi sigla, dacă nu este producător, ambalator sau distribuitor. Trebuie să fie înscrise cel puţin, următoarele informaţii: numele şi adresa producătorului, ţara de provenienţă, lot ambalare nr., numele şi adresa distribuitorului dacă este altul decât producătorul şi ambalatorul, termenul de valabilitate (ZZ/LL/AAAA), semnele specifice pentru protecţia mediului (aruncă la coş, reciclabil, punctul verde etc. )
Frunze de dafin Calitatea superioara în ambalaj de 50 gr. HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 17594-81
Sare de Lămâe Calitatea superioara în ambalaj de 20 gr. HG nr.520 din 22.06.2010, HG nr. 221 din 16.03.2009, GOST 17594-91
Paste făinoase Calitate superioara, folosite pentru prepararea de supe, borș, zeamă.... HG nr.775 din 03.07.2007,HG nr.520 din22.06.2010
Piper negru praf Calitatea superioara în ambalaj de 20 gr. HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 17594-81
Ulei de floarea soarelui rafinat dezodorizat Ambalaj pînă la 1 kg. GOST 1129-93.Caracteristici organoleptice Aspect – la 600 C pentru uleiul in ambalaje de desfacere - Limpede, fara suspensii sau sedimente. Transparenţa - Transparent, fără sedimente. Culoarea – galbenă. Miros specific uleiului de floarea soarelui rafinat, fără miros şi gust străin Condiții privind ambalarea și inscripționarea uleiului. Materialele de ambalaj şi ambalajele trebuie să fie curate, uscate, fără defecte mecanice, să nu conţină substanţe dăunătoare sau alte mirosuri străine, şi să asigure calitatea şi durabilitatea produsului.
Paste făinoase Calitate superioara, ambalaj 5-10 kg, GOST 875-92 diverse forme și lungimi HG nr.775 din 03.07.2007,HG nr.520 din22.06.2010
Sare Iodată Calitatea superioara Ambalaj pînă la 1 kg , HG nr.596 din 03.08.2011, HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 51574-2000
Hrişcă Ambalaj- saci de 25 kg, Calitatea superioara HG nr.520 din 22.06.2010, GOST 5550-74
Mazăre uscată jumătăţi Ambalaj de 1 kg, Calitate superioară, HG nr.205 din 11.03.2009, HG nr.520 din 22.06. 2010,GOST 6201-68
Ouă de găină de masă Clasa "ouă de găină de masă" (proaspete) cuprinde ouăle de găină cu termenul de păstrare la temperatura până la 20С maxim 25 zile de la data ouatului. Ouă măşcate, cu masa de peste 50 gr.; Camera de aer, înălţimea - Imobilă, înălţimea până la 7 mm. Albuşul - Transparent, se admite o fluiditate neînsemnată fără miros şi gust străin, nespecific, de culoare albă. Gălbenuşul - Compact vizibil, se admite puţin mobil, de culoare galben-oranj. Coaja ouălelor de găină destinate pentru consum alimentar de toate categoriile terbuie să fie nevătămată şi curată. Pe coaja ouălelor de găină se admit puncte unice, pete şi dungi de impurităţi, pe maximum 1/8 din suprafaţa cojii. Pe coajă nu se admit pete de sânge şi excremente. Ouăle de găină la livrare trebuie să fie însoţite de certificatul veterinar şi eticheta să cuprindă următoarea informaţie: 1. Denumirea întreprinderii avicole-producătoare; 2. Categoria, clasa ouălor; 3. Data ouatului [ziua, luna, anul]; 4. Termenul de valabilitate [zile]; HG nr.1208 din 27.10.2008, HGnr.221 din 16.03.2009, GOST-SM 89
Publicată la data: 27/05/2020 09:32
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
02/06/2020 15:14documente-1.semnat (1).pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 1 – diverse produse alimentare Romana
02/06/2020 15:14certificate-2.semnat (1).pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 1 – diverse produse alimentare Romana
02/06/2020 15:14certificate-1.semnat (1).pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 1 – diverse produse alimentare Romana
02/06/2020 15:14garantie bancara.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 1 – diverse produse alimentare Romana
02/06/2020 15:14documente-2.semnat (2).pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 1 – diverse produse alimentare Romana
02/06/2020 15:14documente-3.semnat (1).pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 1 – diverse produse alimentare Romana
02/06/2020 15:14duae.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 1 – diverse produse alimentare Romana