Ofertă pentruLotul 4 – Carne de pasăre și de pui
Date procedură de achiziție
Titlu
Diverse produse alimentare
Beneficiar
IMSP Spitalul Raional Glodeni
Descriere
Diverse produse alimentare
Valoare achiziție
423,000.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2020-05-25 13:45:00 - 2020-05-29 11:30:00
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lotul 4 – Carne de pasăre și de pui
Fileul carcasei de pasăre refrigerat În ambalaj, ladă pînă la 5 kg. Refrigerat la maximum + 4▫C, temperatura determinata in profunzime:”Regiunea carcasei de pasăre eviscerată, ce constă din muşchii sternului scoşi de pe os. Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot” GOST: PT MD
Pui, congelare uscata - în ambalaj -Pui de găină cu carcasa eviscerată, calitate superioară, congelare uscată, în cutii de carton, cu greutatea nu mai puţin de 2 kg per unitate. Aspect - Pui de găină fără impurităţi mecanice, cu suprafaţă umedă dar nelipicioasă; Culoarea musculaturii - Roz- roşiatică, caracteristică; Consistenţa musculaturii - Fermă şi elastică; Miros - La suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, fără miros străin; Caracteristicile bulionului - Curat, transparent, cu nuanţă opalescentă, fără flacoane sau sediment cu grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule; Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot. GOST: PT MD 67-00400053-033:2006
Publicată la data: 29/05/2020 12:46
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
02/06/2020 15:14formularul ofertei (f3.1).signed.pdfDoc. de calificareLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14f4.2.signed.pdfPropunere financiarăLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14lipsa datoriilor 12.06.2020.signed.pdfDoc. de calificareLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14duae.signed.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14certificate.signed.pdfDoc. de calificareLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14f3.3.signed.pdfDoc. de calificareLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14documente de baza.signed.pdfDoc. de calificareLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14f4.1.signed.pdfDoc. de calificareLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana
02/06/2020 15:14garantia bancara.signed.pdfPropunere financiarăLotul 4 – Carne de pasăre și de puiRomana