Ofertă pentruLot.4 Teste imunologice
Date procedură de achiziție
Titlu
Reagenți pentru investigații medicale de laborator și alte consumabile
Beneficiar
IMSP Spitalul raional Sîngerei
Descriere
Reagenți pentru investigații medicale de laborator și alte consumabile, conform necesităților IMSP Spitalul Raional Sîngerei pentru anul 2020
Valoare achiziție
201,815.00 MDL
Perioadă de depunere oferte
2020-02-20 11:29:51 - 2020-02-24 16:00:31
Ofertă
Lot
Obiect achiziție
Valoare lot
Valuta
Valoare ofertă, fără TVA
Lot.4 Teste imunologice
Test HBV panel. Metoda de testare - test imunocromatografic calitativ vizual pentru determinarea simultană în ser uman sau plasmă a marcherilor hepatici: HBsAg, anti-HBs, HBeAg, anti-HBe și anti-HBcor IgG. Limita de detecție - 2,0 ng/ml pentru fiecare marcher. Casete(cartrige) pentru determinare în ambalaje individuale.
Test la Troponina I. Metoda de testare - test imunocromatografic pentru determinare vizuală calitativă în ser uman sau plasmă a Troponinei I - marcher cardiac. Limita de detecție - 1,0 ng/ml. Casete(cartrige) pentru determinare sigilate în ambalaje separate pentru fiecare test.
FR - Factor Reumatoid. Metoda de testare- aglutinare pe placă pe fon negru.Compoziția reactivului: suspensie de particule de latex acoperite cu anticorpi gama-globulină de origine umană(anti-RF); sodium azide 0,95 g/l; soluție tampon - glycine buffer 100 mmol/l cu pH 8,2 . Control pozitiv - ser cu conținutul FR > 30 Un/ml; Control negativ - ser cu conținutul FR < 30 Un/ml. Carduri pentru efectuarea reacțieie de aglutinare.
ASO: antistreptolizina O. Metoda de testare- aglutinare pe placă pe fon negru. Compoziția reactivului: suspensie de particule de latex acoperite cu streptolizina-O; sodium azide 0,95 g/l; soluție tampon - clorură de amonium 200 mmol/l cu pH 8,2 . Control pozitiv - ser cu conținutul ASO > 200 Un/ml; Control negativ - ser cu conținutul ASO < 200 Un/ml. Carduri pentru efectuarea reacțieie de aglutinare.
Test HBsAg. Metoda de testare - test imunocromatografic calitativ, vizual pentru determinarea în ser uman sau plasmă a marcherului hepatic: HBsAg. Limita de detecție a testului-expres - 1,0 ng/ml. Casete(cartrige) pentru determinare în ambalaje individuale.
PCR - Proteina C Reactivă. Metoda de testare- aglutinare pe placă pe fon negru. Compoziția reactivului: suspensie de particule de latex acoperite cu anticorpi anti-Proteina C Reactivă de origine umană(anti-PCR); sodium azide 0,95 g/l; soluție tampon - borate buffer 100 mmol/l cu pH 8,2 . Control pozitiv - ser cu conținutul PCR > 6 mg/l. Control negativ - ser cu conținutul PCR < 6 mg/l. Carduri pentru efectuarea reacțieie de aglutinare.
Test anti-HCV. Metoda de testare - test imunocromatografic calitativ, vizual pentru determinarea în ser uman sau plasmă a anticorpilor anti-HCV. Limita de detecție a testului-expres - 2,0 ng/ml. Casete(cartrige) pentru determinare în ambalaje individuale.
Publicată la data: 21/02/2020 11:04
Documente
DataNumeTipReferințaDescriereLimba
25/02/2020 14:38duae sr singerei.semnat.pdfDoc. de eligibilitate (DUAE)Lot.4 Teste imunologiceRomana