Achiziție - Produse alimentare pentru anul 2026

Achiziție IMSP Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc"

Informație generală

Produse alimentare pentru anul 2026
5,796,830.05 MDL
desemnare câștigător
ocds-b3wdp1-MD-1760946956115

Produse alimentare pentru anul 2026


Licitație deschisă
cel mai mic preț
Licitiație electronică: Nu
limba: Romana

publicată
20/10/2025 15:27
clarificări
30/10/2025 08:30
depunere
21/11/2025 08:30
deschidere oferte
21/11/2025 08:30
analiză
desemnare câștigător
contract

Surse de finanțare

data validării: 20/10/2025 10:55
Trezoreria de Stat

suma planificată 5,796,831.00 MDL

Detalii achiziție

Lot Valoare CPV Titlu achiziției Cantitate Livrare
Lotul nr.1 Legume și FRUCTE 224,409.00 MDL 15800000-6 "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor, Luni - Joi de la 9:00-12:00, in ambalaj saci din plasa de 25 kg;
Cartofii trebuie să fie:
1) intacți;
2) sănătoși (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum);
3) curați;
4) tari;
5) lipsiți de defecte externe sau interne care să afecteze aspectul general al produsului, calitatea și prezentarea în ambalaj, cum ar fi:
a) pete maronii rezultate din expunerea la căldură;
b) crăpături (inclusiv crăpături de creștere), tăieturi, urme de mușcături, lovituri sau asperități (numai pentru soiurile a căror coajă nu este aspră) mai mari de 4 mm adâncime;
c) înverzire; culoarea verde-deschis care nu depășește 1/8 din suprafață și care poate fi îndepărtată prin cojire normală nu constituie defect;
d) defecte semnificative de formă;
e) pete sub coajă de culoare gri-albastru sau neagră care depășesc 5 mm adâncime;
f) pătare ruginie, găuri sau miez negru ori alte defecte interne;
g) atacul de râie comună și râie făinoasă să nu fie adânc de 2 mm sau mai mult în cazul cartofilor tardivi;
h) petele de râie comună superficiale nu trebuie să depășească 1/4 din suprafața cartofului;
i) vătămări datorate înghețului;
6) fără umezeală externă anormală;
7) fără miros sau gust străin;
Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor, Luni - Joi de la 9:00-12:00, in ambalaj saci din plasa de 25 kg"
11600 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
15800000-6 "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Ceapa trebuie să fie:Categoria I
1) intactă;
2) sănătoasă (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum);
3) curată, fără materii străine vizibile;
4) fără daune produse de îngheț;
5) suficient de uscată pentru utilizarea prevăzută
6) fără tijă găunoasă sau dură;
7) lipsită de dăunători;
8) fără deteriorări cauzate de dăunători;
9) fără muguri vizibili în exterior;
10) fără umezeală externă anormală;
11) fără miros sau gust străin.
Dezvoltarea de la stadiul de maturare a cepelor trebuie să fie de așa natură încât să le permită:
1) să reziste la transport şi manipulare;
2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg;"
1900 Kilogram
15800000-6 ""HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Merelor trebuie să fie:Categoria I – merele din această categorie trebuie să fie de bună calitate şi caracteristice pentru soiul respectiv, care cuprinde o clasificare în funcţie de colorit şi rugozitate.
1) întregi;
2) sănătoase; sînt excluse produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora ar deveni improprii pentru consum;
3) curate, lipsite de materii străine vizibile;
4) practic, lipsite de atacuri ale paraziţilor (dăunătorilor);
5) fără dăunători;
6) să nu prezinte umiditate exterioară anormală;
7) să fie lipsite de mirosuri şi/sau gusturi străina. Dezvoltarea şi starea merelor trebuie să permită continuarea procesului de maturaţie, pentru a putea atinge gradul de maturitate adecvat, în funcţie de caracteristicile soiului respectiv.În scopul continuării procesului de maturaţie pe durata transportării, merele trebuie să prezinte:un conţinut de substanţe solubile şi un grad de fermitate satisfăcătoare; rezistenţă la transport şi manipulare;sosirea în condiţii satisfăcătoare la locul de destinaţie.Livrarea 1 in saptamina Joi de la 09:00-12:00 in ambalaj cutii 10kg-20kg"
3000 Kilogram
15800000-6 "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fărăumeditate excesivă la suprafață, fără vătămări, cu o formă şi colorație tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor; Luni-Joi de la 9:00-12, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg; "
1500 Kilogram
15800000-6 "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Varză trebuie să fie:categoria I
1) sănătoase (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum);
2) proaspete ca aspect;
3) curate, fără materii străine vizibile;
4) lipsite de dăunători;
5) fără deteriorări cauzate de dăunători;
6) fără daune cauzate de îngheț;
7) fără umezeală externă anormală;
8) fără miros sau gust străin.Dezvoltarea și stadiul de maturare a verzei trebuie să fie de așa natură încât să-i permită:
1) să reziste la transport și manipulare
2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație.
livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 15-20 kg
"
7100 Kilogram
15800000-6 "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Morcovii trebuie să fie de calitate superioară:
1) întregi;
2) sănătoși (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum);
3) curați, fără materii străine vizibile;
a) fără materii străine vizibile, în cazul în care sunt spălați;
b) fără murdărie și impurități în exces, în cazul în care nu sunt spălați;
4) lipsiți de dăunători;
5) fără deteriorări cauzate de dăunători;
6) tari;
7) neramificați, fără rădăcini secundare;
8) nelemnoși;
9) fără tendință de încolțire;
10) fără umezeală externă anormală;
11) fără miros sau gust străin;
12) cu frunzele egalate sau tăiate la partea superioară a morcovului fără deteriorarea rădăcinii.
Dezvoltarea și stadiul de maturare a morcovilor trebuie să fie de așa natură încât să le permită:
1) să reziste la transport și manipulare;
2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg;"
2800 Kilogram
Lotul.nr.2 Ouă 247,520.00 MDL 15800000-6 Oua dietetice categ.A conform HG. nr.1208 din 27.10.2008 Cu privire la aprobarea normei sanitare privind comercializarea ouălor pentru comsumul uman. Capitolul II categorii. greutatea de la 63-73 gr.L-mare,ouale de categoria A au marcajul vizibil cu codul tarii,indicativul raionului,codul centrului de marcare,data durabilitatii minimale , Capitolul III Marcarea ouălor,prevazuta la pct.16 al prezentei Norme sanitar- veterinare,se efectuează la locul de productie sau in primul centru de ambalare in care sint livrate ouăle.livrarea 2 ori in saptamina Marti -Vineri de la 09:00-12:00, in ambalaj 108000 Bucata 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
15800000-6 Oua dietetice categ.A conform HG. nr.1208 din 27.10.2008 Cu privire la aprobarea normei sanitare privind comercializarea ouălor pentru comsumul uman. Capitolul II categorii. greutatea de la 63-73 gr.L-mare,ouale de categoria A au marcajul vizibil cu codul tarii,indicativul raionului,codul centrului de marcare,data durabilitatii minimale , Capitolul III Marcarea ouălor,prevazuta la pct.16 al prezentei Norme sanitar- veterinare,se efectuează la locul de productie sau in primul centru de ambalare in care sint livrate ouăle.livrarea 2 ori in saptamina Marti -Vineri de la 09:00-12:00, in ambalaj 9600 Bucata
15800000-6 Oua dietetice categ.A conform HG. nr.1208 din 27.10.2008 Cu privire la aprobarea normei sanitare privind comercializarea ouălor pentru comsumul uman. Capitolul II categorii. greutatea de la 63-73 gr.L-mare,ouale de categoria A au marcajul vizibil cu codul tarii,indicativul raionului,codul centrului de marcare,data durabilitatii minimale , Capitolul III Marcarea ouălor,prevazuta la pct.16 al prezentei Norme sanitar- veterinare,se efectuează la locul de productie sau in primul centru de ambalare in care sint livrate ouăle.livrarea 2 ori in saptamina Marti -Vineri de la 09:00-12:00, in ambalaj 1500 Bucata
Lotul nr.3 Carne de pui 665,495.00 MDL 15800000-6 "H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor
de comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse.
Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată;
e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare;
În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare. Livrarea Marti - Vineri.De la producător.
2000 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
15800000-6 H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor
de comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse.
Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată;
e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare;
În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător.
5500 Kilogram
15800000-6 "Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013
cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT:în vigoare 18.03.22
Capitolul VIII
MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei.
47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare:
1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător.
În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), "
1400 Kilogram
15800000-6 Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler congelatt. H.GNr. 773din 03-10-2013
cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT:în vigoare 18.03.22
Capitolul VIII
MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei.
47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare:
1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;
În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), De la producător."
5000 Kilogram
Lotul 4 Crenvuște 127,930.00 MDL 15800000-6 Crenvuște calitate superioara,fierte,din carne de pui și vită fara adausuri de emulgatori. b) crenvurşti – mezel fiert în membrană naturală sau artificială, sub formă de batoane mici, cu diametrul de la 14 până la 32 mm şi lungimea de la 6 până la 25 cm;HOTĂRÂRE Nr. 720 din 28-06-2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice”Produse din carne” De la producător. Livrare Marti de la 900 - 1200 2200 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
Lotul nr.5 Carne de vită 396,000.00 MDL 15800000-6 Carne de vita refrigerată, Conform cerinţelor: LEGE Nr. 306 din 30-11-2018 privind siguranța alimentelor . HG 696 din 04.08.2010 pentru aprobarea Cerințelor privind producerea, importul şi plasarea pe piață a cărnii - materie primă HOTĂRÎRE Nr. 460 din 21-05-2018 cu privire la modificarea şi completarea Hotărîrii Guvernului nr. 696 din 4 august 2010.1. Portiuni transate din carcase (pulpă, spată), din animale tinere . Calitatea superioara, fară țesut conjunctiv , tendoane si grasimi vizibile ,cantitate admisa la masa totală 6 %.Carnea după dezosare rămîne in bucati mari în forma naturală,cu greutatea de la 1,5 kg+ . Livrare (miercuri de la 9:00-11:00) in ambalaj de 10 kg etichetata. Normele privind etichetarea produselor alimentare sa corespunda cu HG nr.996 din 20.08.2003 cap.IV ISO-9001 sau Programul HACCP . Produs autohton.
La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă,originalul sau copia certificatului sanitar - veterinar, confirmată prin ştampila umedă."
4000 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
Lotul nr.6 Pâine 283,392.00 MDL 15800000-6 Pîine din amestec de făină de grîu şi făină de secară, calitate superioara.H.G. nr.775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase” ,Anexa nr.1 Caracteristicile organoleptice livrarea zilnica de la 8.30-12.00, ambalat în pungi din polipropilenă microperforată pentru pîine, feliata fiecare pine,data pe fiecare ambalaj. 16400 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
15800000-6 Piine de faina de griu calitatea superioara, H.G. nr.775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase” , livrarea zilnica de la 8.30-12.00, , ambalat în pungi din polipropilenă ,microperforată pentru pîine, feliata fiecare pine, data pe fiecare ambalaj. 16400 Kilogram
Lotul nr.7 Făină de grîu 10,341.80 MDL 15800000-6 H.G. nr.68 din 29.01.2009Faina cu privire la aprobarea Reglementarii tehnice ,,Faina,grisul si tarita de ceriale,,de griu calitatea superioara, cu modificari ulterioare.Livrarea o data in luna, de la 8:30-12:00 in ambalaj 2 kg. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului de calitate sau inofensivitate, confirmată prin ştampila umedă. 1660 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
Lotul nr.8 Paste făinoase 54,980.00 MDL 15800000-6 Paste făinoase - obţinute din făină de grîu dur Grupa A clasa 1,calitate superioară H.G. nr. 775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase”,
GOST 875-92 livrarea 2 ori în lună de la 8:30-12:00 în ambalaj 5 kg . La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului de calitate sau inofensivitate, confirmată prin ştampila umedă.
2300 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
15800000-6 Fidea din făină c/s, fidea calitate superioara H.G. nr. 775 din 03.07.2007 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice “Produse de panificaţie şi paste făinoase”, livrarea o data in luna de la 8:30-12:00 în ambalaj 1kg -5kg. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului de calitate sau inofensivitate, confirmată prin ştampila umedă . 1000 Kilogram
Lotul nr.9 Crupe 79,486.00 MDL 15800000-6 HOTĂRÎRE Nr. 68din 29-01-2009 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Făina, grişul şi tărîţa de cereale cu modificari ulterioare. GOST 7022-97 tabela 1, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 900 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
15800000-6 Hrișcă bob întreg calitatea I, GOST:55290-12 livrarea o data in saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 1100 Kilogram
15800000-6 Orez bob întreg calitatea superioara șlefuit, GOST:6292-93,HOTĂRÎRE Nr. 291 din 22-04-2014 cu privire la aprobarea Cerinţelor de calitate pentru orez şi crupe de orez cu modificări ulterioare. livrarea o data in saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 1100 Kilogram
15800000-6 Fulgi din ovas extra standard: GOST 21149-93 tabela 1 livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1,0 kg 900 Kilogram
15800000-6 Crupa de mei calitatea superioara, GOST:572-60, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 900 Kilogram
15800000-6 Arpacas de griu,,,Arnautca,,SF40032932-001 , livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 900 Kilogram
15800000-6 Crupa de arcapas (pe baza de orz), GOST:5784-60, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 500 Kilogram
15800000-6 Crupa de griu, GOST:276-60, livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 800 Kilogram
15800000-6 Crupa de orz, GOST:5784-60, livrarea o data pe satamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 900 Kilogram
15800000-6 Crupa de porumb, GOST:6002-69 livrarea o data pe saptamina de la 08:30-12:00 ambalaj 1 kg 700 Kilogram
Lotul nr.10 Boboase 31,955.00 MDL 15800000-6 Mazare uscata slefuita bob intreg SF 30313 002 124 tabela 1 standard: HG nr.205 din 11.03.2009 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Produse de leguminoase proaspete şi uscate cu modificari ulterioare. În ambalaj 1 kg kg livrarea 2 ori în lună de la 08:30-12:00. 1100 Kilogram 31.12.2025 - 30.12.2026
Str.Constantin Vîrnav 13
15800000-6 HG nr.205 din 11.03.2009 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Produse de leguminoase proaspete şi uscate u modificari ulterioare. In ambalaj de la 1 kg, livrarea 2 ori în lună de la 08:30-12:00. 1100 Kilogram

Documente

DenumireTip documentReferințaDescriereData publicăriiDescarcă
duae_0.docbiddingDocumentsAchiziție-22/10/2025 23:33Descarca
anunt de participare produse alimentare semestru i anul 2025.docxbiddingDocumentsAchiziție-20/10/2025 15:27Descarca
duae_0.docbiddingDocumentsAchiziție-20/10/2025 15:27Descarca
ds_bunuri_servicii_anual_2026.docxbiddingDocumentsAchiziție-20/10/2025 15:27Descarca

Persoană de contact

Clarificări

document DUAE
pentru Achiziție
21.10.2025 11:37

Buna ziua! Avem cîteva întrebări în privința cerințe suplimentare față de document DUAE. Dvs ați indicat, că obligatoriu trebuie să fie prezentat formularul Dvs.
1. De ce în punct 1A.1 în coloana de răspuns ați pus liniuță, asta înseamnă că nu trebuie să fie completăm?
2. În punctul 1B.2 de ce nu este indicat cod fiscal al IMSP Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc (1003600151724) dar indicat acesta 1003600151727?

... afișează tot conținutul

Răspuns:

22.10.2025 23:33

Bună ziua,
Documentul DUAE a fost actualizat.
Verificați vă rog!

... afișează tot conținutul

Participanți

Lotul nr.1 Legume și FRUCTE 224,409.00 MDL
19/11/2025 09:39
163,740.00 MDL
Ofertă refuzată
20/11/2025 16:33
175,462.00 MDL
Ofertă refuzată
21/11/2025 08:11
180,870.38 MDL
20/11/2025 15:17
186,887.04 MDL
Lotul.nr.2 Ouă 247,520.00 MDL
20/11/2025 15:21
335,835.00 MDL
19/11/2025 11:37
367,225.00 MDL
Lotul nr.3 Carne de pui 665,495.00 MDL
20/11/2025 13:41
641,740.00 MDL
Ofertă refuzată
20/11/2025 16:27
645,795.00 MDL
Ofertă refuzată
19/11/2025 15:27
697,250.00 MDL
Lotul 4 Crenvuște 127,930.00 MDL
19/11/2025 16:23
113,410.00 MDL
19/11/2025 17:16
124,300.00 MDL
19/11/2025 15:28
126,500.00 MDL
20/11/2025 16:16
131,450.00 MDL
20/11/2025 15:22
140,800.00 MDL
20/11/2025 17:58
169,136.00 MDL
Lotul nr.5 Carne de vită 396,000.00 MDL
19/11/2025 17:17
387,000.00 MDL
Lotul nr.6 Pâine 283,392.00 MDL
20/11/2025 13:19
307,500.00 MDL
Ofertă refuzată
20/11/2025 15:13
357,520.00 MDL
Ofertă refuzată
21/11/2025 08:26
368,404.68 MDL
Ofertă refuzată
20/11/2025 18:26
425,088.00 MDL
Lotul nr.7 Făină de grîu 10,341.80 MDL
20/11/2025 15:56
11,404.20 MDL
20/11/2025 15:23
11,564.67 MDL
20/11/2025 08:51
12,284.00 MDL
20/11/2025 16:34
16,068.80 MDL
Lotul nr.8 Paste făinoase 54,980.00 MDL
20/11/2025 08:52
45,059.00 MDL
20/11/2025 15:57
46,246.00 MDL
20/11/2025 15:24
47,312.50 MDL
20/11/2025 16:34
65,841.00 MDL
Lotul nr.9 Crupe 79,486.00 MDL
20/11/2025 15:58
83,317.00 MDL
20/11/2025 15:26
84,293.33 MDL
20/11/2025 08:56
86,563.00 MDL
20/11/2025 16:35
88,878.00 MDL
Lotul nr.10 Boboase 31,955.00 MDL
20/11/2025 15:59
30,602.00 MDL
20/11/2025 15:26
30,698.15 MDL
20/11/2025 08:56
34,144.00 MDL
20/11/2025 16:35
36,542.00 MDL
Lotul nr.11 Ulei 91,152.00 MDL
20/11/2025 15:27
97,260.00 MDL
20/11/2025 08:57
103,320.00 MDL
20/11/2025 15:59
104,688.00 MDL
20/11/2025 16:35
114,012.00 MDL
Lotul nr.12 Lactate 2,364,287.00 MDL
20/11/2025 15:45
1,964,652.00 MDL
20/11/2025 22:37
2,399,703.70 MDL
Lotul nr.13 Pește 420,100.00 MDL
20/11/2025 21:50
378,130.00 MDL
Ofertă refuzată
20/11/2025 15:27
410,871.67 MDL
Ofertă refuzată
21/11/2025 07:20
412,600.00 MDL
Lotul nr.14 Suc 213,405.00 MDL
20/11/2025 15:28
188,725.00 MDL
20/11/2025 09:00
196,250.00 MDL
20/11/2025 16:36
226,720.00 MDL
Lotul nr.15 Lapte cncentrat 83,330.00 MDL
Lotul nr.16 Lapte praf degrasat 26,324.00 MDL
20/11/2025 22:38
25,925.93 MDL
20/11/2025 15:35
41,666.67 MDL
Lotul nr.17 Zahăr tos din sfecla 103,752.00 MDL
20/11/2025 16:00
105,006.00 MDL
20/11/2025 15:44
106,822.22 MDL
20/11/2025 09:01
112,332.00 MDL
20/11/2025 16:36
114,246.00 MDL
Lotul nr.18 Biscuiti/Covrigi/Pesmeți 73,162.00 MDL
Lotul nr.19 Peltea 68,820.00 MDL
20/11/2025 15:47
63,800.00 MDL
20/11/2025 16:00
69,984.00 MDL
20/11/2025 09:07
78,876.00 MDL
20/11/2025 16:36
79,992.00 MDL
Lotul nr.20 Ceai negru și Cacao 26,742.20 MDL
20/11/2025 15:48
7,975.00 MDL
20/11/2025 09:07
8,175.00 MDL
20/11/2025 16:02
8,974.80 MDL
20/11/2025 16:36
13,750.20 MDL
Lotul nr.21 Pastă de tomate 37,010.00 MDL
20/11/2025 15:48
6,436.67 MDL
20/11/2025 16:03
6,466.00 MDL
20/11/2025 09:09
6,656.00 MDL
20/11/2025 16:36
7,666.00 MDL
Lotul nr.22 CONDIMENTE 84,141.85 MDL
20/11/2025 15:50
80,552.87 MDL
20/11/2025 16:36
91,679.39 MDL
20/11/2025 09:20
91,900.66 MDL
Lotul nr.23 Magiun 14,375.00 MDL
20/11/2025 15:51
14,050.00 MDL
20/11/2025 16:04
14,575.00 MDL
20/11/2025 09:21
14,805.00 MDL
Lotul nr.24 Rosii in suc propriu/Castraveți 33,654.00 MDL
20/11/2025 15:53
32,650.00 MDL
20/11/2025 16:36
35,332.00 MDL
20/11/2025 09:21
36,445.00 MDL
Lotul nr.25 Mazăre verde conservată 10,800.00 MDL
20/11/2025 09:22
10,956.00 MDL
20/11/2025 15:53
11,210.00 MDL
20/11/2025 16:36
13,998.00 MDL
Lotul nr.26 Cafea naturala 100% 24,266.20 MDL
20/11/2025 09:22
30,566.20 MDL
20/11/2025 15:54
30,566.67 MDL