Servicii de cantină și servicii de catering pentru alimentarea elevilor, 2024
suma planificată 532,263.33 MDL
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul: meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid? Ex: Terci din hrișcă cu legume Volumul bucatelor? Masa brutto? Proteine? Lipide? Glucide valoarea energiei kkal.?
Solicitarea autorității contractante este de a prezenta un meniu adecvat care să conțină elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi. Astefl, este acceptat orice meniu care va fi aprobat de către organele abilitate conform criteriilor de atribuire.