Conform caietului de sarcini anexat
suma planificată 1,294,642.86 MDL
Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie
Bună ziua, informația solicitată de dumneavoastră este menționată la pct.5 lit. c) din caietul de sarcini anexat.
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul:
meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid?
Ex: Terci din hrișcă cu legume
Volumul bucatelor?
Masa brutto?
Proteine?
Lipide?
Glucide valoarea energiei kkal.?
Bună ziua, la întrebarea dumneavoastră este de menționat că elaborarea și prezentarea meniului zilnic, conform documentației expuse, se pune în sarcina operatorului economic, care urmează să elaboreze și să prezinte meniul diversificat săptămânal, care să conțină: salata (gustare rece) – 100 grame; preparat lichid (felul întâi) – 350 grame; preparat de bază (felul doi) – 100/50 grame; garnitura – 150 grame; pâinea – 100 grame, cu o valoare energetică totală de 800-1000 kcal.