Achiziție - Servicii de catering (prepararea și distribuirea hranei)

Achiziție Serviciul de Protecție și Pază de Stat

Informație generală

Servicii de catering (prepararea și distribuirea hranei)
1,294,642.86 MDL
anulat
ocds-b3wdp1-MD-1702017920122

Conform caietului de sarcini anexat


Licitație deschisă
cel mai mic preț
Licitiație electronică: Da
limba: Romana

publicată
08/12/2023 16:54
clarificări
19/12/2023 10:00
depunere
25/12/2023 10:00
deschidere oferte
26/12/2023 14:00
analiză
desemnare câștigător
contract
Procedură anulată
Cancellation of an invalid procedure.

Surse de finanțare

data validării: 08/12/2023 21:37
Trezoreria de Stat

suma planificată 1,294,642.86 MDL

Detalii achiziție

Valoare Pas minim CPV Titlu achiziției Cantitate Livrare Deschidere oferte Link Public
1,294,642.86 MDL 1,294.64 MDL 55500000-5 Servicii de catering (prepararea și distribuirea hranei) 32850 Bucata Lot anulat 2023-12-26 14:00:00

Documente

DenumireTip documentReferințaDescriereData publicăriiDescarcă
duae.docbiddingDocumentsAchiziție-08/12/2023 09:00Descarca
anunt_de_participare_servicii catering.signed.pdfbiddingDocumentsAchiziție-08/12/2023 09:00Descarca
caiet de sarcini.signed.pdfbiddingDocumentsAchiziție-08/12/2023 09:00Descarca
documentatia standard.signed.pdfbiddingDocumentsAchiziție-08/12/2023 09:00Descarca
documentatia standard.docxbiddingDocumentsAchiziție-08/12/2023 09:00Descarca
duae.signed.pdfbiddingDocumentsAchiziție-08/12/2023 09:00Descarca

Persoană de contact

Clarificări

privind meniul
pentru Achiziție
08.12.2023 16:54

Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie

... afișează tot conținutul

Răspuns:

11.12.2023 09:26

Bună ziua, informația solicitată de dumneavoastră este menționată la pct.5 lit. c) din caietul de sarcini anexat.

... afișează tot conținutul

claritate meniu
pentru Achiziție
11.12.2023 13:25

Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul:
meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid?
Ex: Terci din hrișcă cu legume
Volumul bucatelor?
Masa brutto?
Proteine?
Lipide?
Glucide valoarea energiei kkal.?

... afișează tot conținutul

Răspuns:

13.12.2023 13:18

Bună ziua, la întrebarea dumneavoastră este de menționat că elaborarea și prezentarea meniului zilnic, conform documentației expuse, se pune în sarcina operatorului economic, care urmează să elaboreze și să prezinte meniul diversificat săptămânal, care să conțină: salata (gustare rece) – 100 grame; preparat lichid (felul întâi) – 350 grame; preparat de bază (felul doi) – 100/50 grame; garnitura – 150 grame; pâinea – 100 grame, cu o valoare energetică totală de 800-1000 kcal.

... afișează tot conținutul

Participanți

Servicii de catering (prepararea și distribuirea hranei) 1,294,642.86 MDL Lot anulat
24/12/2023 17:26
1,200,000.00 MDL
Ofertă refuzată
22/12/2023 14:45
1,205,000.00 MDL