Achiziție - „Rațiile alimentare individuale”, pentru necesităţile Armatei Naţionale” în anul 2024

Achiziție AGENŢIA ASIGURARE RESURSE ŞI ADMINISTRARE PATRIMONIU A MINISTERULUI APĂRĂRII

Informație generală

„Rațiile alimentare individuale”, pentru necesităţile Armatei Naţionale” în anul 2024
5,500,000.00 MDL
desemnare câștigător
ocds-b3wdp1-MD-1701783800270

Rația alimentară individuală


Licitație deschisă
cel mai mic preț
Licitiație electronică: Da
limba: Romana

publicată
05/12/2023 15:50
clarificări
15/12/2023 16:00
depunere
09/01/2024 16:00
deschidere oferte
10/01/2024 14:00
analiză
desemnare câștigător
contract

Surse de finanțare

data validării: 05/12/2023 14:26
Trezoreria de Stat

suma planificată 5,500,000.00 MDL

Detalii achiziție

Valoare Pas minim CPV Titlu achiziției Cantitate Livrare Deschidere oferte Link Public
5,500,000.00 MDL 22,000.00 MDL 15800000-6 Rația alimentară individuală 12000 Ambalaj 30.01.2024 - 30.12.2024
str. V. Lupu, 37
2024-01-10 14:00:00

Documente

DenumireTip documentReferințaDescriereData publicăriiDescarcă
Documentatia standard.docxbiddingDocumentsAchizițieDocumentatia standard05/12/2023 15:50Descarca
Anunț de participare.signed.pdftenderNoticeAchizițieAnunț de participare05/12/2023 15:50Descarca
Documentatia standard.signed.pdfbiddingDocumentsAchizițieDocumentatia standard05/12/2023 15:50Descarca
DUAE.doceligibilityCriteriaAchizițieDUAE05/12/2023 15:50Descarca
Marcajul ambalajului.pdfillustrationAchizițieMarcajul ambalajului05/12/2023 15:50Descarca

Persoană de contact

Clarificări

despre meniu
pentru Achiziție
08.12.2023 16:54

Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie

... afișează tot conținutul

Răspuns:

11.12.2023 12:11

Bună ziua!
Informațiile solicitate de către Dvs. sunt indicate detaliat la rublica - Specificarea tehnică deplină solicitată. Astfel, structura “Rației alimentare individuale” este următoare:
Alimente – Carbohidrați 50-60%; Lipide - 25-35%; Proteine - 10-20%; Total calorii om/zi – 4200.
Alimentele care compun Rația alimentară individuală trebuie să asigure hrana adecvată unei persoane pentru 24 de ore, cu un aport caloric de minim 4200 calorii (50-60% carbohidrați, 25-35% lipide şi 10-20% proteine).
Produsele alimentare vor fi grupate pe trei mese principale: mic dejun, prânz şi cină.
Masa de prânz trebuie să furnizeze un aport caloric mai mare față de micul dejun sau cină, repartizat astfel:
- dejun: min. 25% - max.35 % din aportul caloric al rației;
- prânz: min. 40 % - max. 50 % din aportul caloric al rației;
- cina: min. 20% - max. 30 % din aportul caloric a1 rației.
Structura unei mese:
- un fe1 principal de tipul MRE (meal ready to eat);
- biscuiți (crackers) sau pâine;
- băuturi reci sau calde;
- gustări;
- dulciuri.
Mic dejun/ Prânz/ Cina (alimente):
Felul principal (mâncare gătită) - MRE (meal ready to eat );
Biscuiți sau pâine - Se consumă ca atare;
Băuturi reci sau calde - Se prepară cu apă rece sau caldă;
Produse de tip *:
Gustări - Se consumă ca atare;
Dulciuri- Se consumă ca atare;
Produse alimentare tartinabile- Se consumă ca atare.
TOTAL CALORII: 4200-4300.
*În compunerea meniului zilnic produsele de tip (gustări, dulciuri, produse alimentare tartinabile) se pot regăsi individual/câte două/toate trei tipurile de produse.
Mâncare gătită de tipul MRE (meal ready to eat) - felul principal:
Produsul trebuie să fie obținut prin prelucrarea cărnii de porc, pui și vită sau preparate din came obținute prin procesarea cărnii de porc, vită și pui (tipul cărnii deferă la toate 3 mese).
Nu se admite utilizarea cărnii separate mecanic.
Conținutul de carne sau de preparate din carne trebuie să fie de minim 60 g din greutatea totală.
Greutatea pe unitatea individuală de ambalare trebuie să fie de 300-400 grame.

... afișează tot conținutul

Participanți

Rația alimentară individuală 5,500,000.00 MDL
05/01/2024 16:13
5,580,000.00 MDL
Ofertă refuzată
09/01/2024 10:59
5,760,000.00 MDL
Ofertă acceptată