15800000-6 - Diverse produse alimentare
suma planificată 720,000.00 MDL
Totusi d-a faceti mai departe lucrul incorect. Cum se poate de livrat intr-o masina inghetata si napolitane cu halva?De ce nu puneti inghetata la un loc cu productie de lactate, dar cornulete la productie brutarului?De ce nu respectati legea si nu faceti concurenta loiala? Daca d-a vreti ca un AE sa va livreze totul intr-o cabina, este o mare incalcare, care poate duce la consecinte grave.
A O trebuie să deţină transport specializat autorizat sanitarveterinar de către Direcţiile raionale/municipale pentru siguranţa alimentelor, cu prezentarea documentului confirmativ în original •Persoanele care transportă/însoțesc produsele alimentare (șoferul și însoțitorul de bord al mașinii) și realizează încărcarea/descărcarea acestora folosesc îmbrăcăminte specială (halat, mănuși de unică folosință, bonetă), vor avea cartelă medicală personală-tip și certificat privind instruirea igienică, valabil 2 ani
La transportarea produselor alimentare se va respecta
- condiţii adecvate de igienă a transportului. - păstrarea nemodificată a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimice şi microbiologice, precum şi protecţia împotriva prafului, dăunătorilor şi altor poluanţi, degradării şi contaminării atît a produselor transportate, cît şi a ambalajelor.
- menținerea temperaturii necesare.
Unitatea trebuie să dispună de înregistrări ce demonstrează transportul corespunzător a alimentelor.
Produsele alimentare ce urmează a fi livrate în instituții, trebuie să fie însoțite de următoarele documente: Certificat de calitate – se eliberează pentru produse fabricate: lapte, produse lactate (eliberat de către producător pentru fiecare lot); Certificat de inofensivitate – pentru produsele alimentare de origine non-animală; Certificat sanitar-veterinar – pentru produsele de origine animală.
Respectarea achiziționării produselor alimentare stipulate în specificațiile (anexă la contract) cu utilizarea produselor de facto!!!!
Mentionam faptul conform legii 131 Articolul 39. Împărțirea pe loturi
(1) Autoritatea contractantă are dreptul de a recurge la atribuirea pe loturi a contractelor de achiziţii publice şi a acordurilor-cadru şi, în acest caz, de a stabili dimensiunea şi obiectul loturilor, cu condiţia includerii acestor informaţii în documentația de atribuire.
sa facut schimbari in anuntul de participare
Va rugam sa divizati loturile pe pozitii. Voi faceti iarasi aceeasi gresala, chiar nu se intelege? plus la toate, restrictionati participarea tuturor agentilor economici la licitatie. sau cum puteti include inghetata in napolitane si biscuiti? dupa parearea voastra, e din acelas domeniu? Daca compania noastra produce lactate si inghetata, de unde eu trebuie sa ieu halva si respectiv, care o sa fie pretul la halva vinduta de doua ori cu TVA, sau d-a nu economisiti banii din budget? Daca nu o sa faceti lucrul corect, noi o sa dam la contestare cu documentatie de atributie.
Mentionam faptul conform legii 131 Articolul 39. Împărțirea pe loturi (1) Autoritatea contractantă are dreptul de a recurge la atribuirea pe loturi a contractelor de achiziţii publice şi a acordurilor-cadru şi, în acest caz, de a stabili dimensiunea şi obiectul loturilor, cu condiţia includerii acestor informaţii în documentația de atribuire.