Achiziție - INVITAȚIE pentru prezentarea de oferte pentru servicii de reparație și renovare Nr. 09/2023

Achiziție AO AFI

Informație generală

AO AFI
1012620000954
INVITAȚIE pentru prezentarea de oferte pentru servicii de reparație și renovare Nr. 09/2023
340,000.00 MDL
anulat
ocds-b3wdp1-MD-1698934607699

În cadrul proiectului “Fortificarea controlului tuberculozei si reducerea mortalității prin SIDA in Republica Moldova”, finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB şi Malariei.
Asociația Obștească AFI (în continuare AO AFI) vă invită să trimiteți oferta dumneavoastră de preț pentru lucrările de reparație și renovare a oficiului organizației, care se află la demisolul unui bloc de apartamente:
Caietul de Sarcini este parte a Termenilor şi Condițiilor de Prestare ce sunt anexați la această cerere de ofertă.
Ofertanții pot depune o singură ofertă care să includă toate lucrările din cadrul prezentei cereri. Ofertele de preț vor fi evaluate pentru toate lucrările împreună și contractul va fi acordat companiei care oferă cel mai mic preț total evaluat.
Oferta dumneavoastră, în formatul anexat, va fi adusă direct la AO AFI sau transmisă prin poștă sau e-mail la adresa:
Adresa: Republica Moldova, Chişinău, str. Varșovia 7, oficiul 2, MD-2060
e-mail: splaton@afi.md
(pentru a evita expedierea automată în ”spam” ofertantul va verifica suplimentar dacă mesajul electronic a fost recepționat de AO AFI).
Data limită pentru primirea ofertelor de către AO AFI la adresa menționată la alineatul 3 este: 10 noiembrie 2023, 15:00 ora locală. Ofertantul trebuie să ia toate măsurile astfel încât oferta să fie primită de către AO AFI până la data limită menționată pentru depunere.
Se acceptă oferte prin poștă, e-mail, sau aduse direct la AO AFI.

Oferta dumneavoastră în limba română va fi depusă obligatoriu în conformitate cu Termenii și Condițiile de Prestare și trebuie să fie însoțită de o copie a extrasului din registrul de Stat al persoanelor juridice.
Prestatorul se obliga de a respecta ”Codul de conduita pentru Furnizor” elaborat de Fondul Global pentru Combaterea TB, HIV/SIDA și Malariei (GFATM).
Evaluarea ofertelor de preț vor fi efectuate prin intermediul procedurii de procurare stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Achiziții în cadrul împrumuturilor IBRD și creditelor IDA, ediția iunie 2014, Paragraf 3.5 "Shopping".
Oferta trebui să fie prezentate în conformitate cu următoarele instrucțiuni:
Termenii și Condițiile de Prestare anexați sunt parte integrantă a Contractului și necesită a fi completați, semnați și returnați către AO AFI.
PREŢUL. Preţul în lei Moldovenești (MDL) scutit de TVA cu drept de deducere trebuie să includă toate costurile inclusiv taxele necesare pentru efectuarea lucrărilor menționate.
EVALUAREA ŞI ACORDAREA CONTRACTULUI: Ofertele considerate ca fiind adecvate din punctul de vedere al caietului de sarcini vor fi evaluate prin compararea prețurilor.
La evaluarea ofertelor, AO AFI va stabili pentru fiecare propunere prețul evaluat prin ajustarea ofertei de preț, cu efectuarea corecțiilor pentru orice erori aritmetice, după cum urmează:
(a) în cazul în care există o diferență între sumele în cifre și litere, suma în litere va predomina;
(b) în cazul în care există o diferență între rata unitară și suma totală pe linie, care rezultă din înmulțirea ratei unitare cu cantitatea, rata unitară va predomina;
(c) în cazul în care ofertantul refuză să accepte corectarea, oferta sa va fi respinsă.

ACORDAREA CONTRACTULUI: Contractul va fi acordat companiei care oferă cel mai mic preț total evaluat.

VALABILITATEA OFERTEI: Oferta dumneavoastră trebuie să fie valabilă timp de treizeci (30) zile de la data limită pentru depunerea ofertelor menționată mai sus.

Informații suplimentare pot fi obținute de la:
Sergiu Platon – Coordonator proiect, AO AFI
Telefon: +37368577733
E-mail: splaton@afi.md
Ofertantul trebuie să examineze toate instrucțiunile, formularele, termenii și specificațiile din Cererea de Ofertă. Necomunicarea tuturor informațiilor sau documentelor solicitate prin Cererea de Ofertă poate duce la respingerea ofertei.
Un ofertant potențial care necesită clarificări privind Cererea de Ofertă va contacta în scris AO AFI la adresa de email: splaton@afi.md
AO AFI va răspunde în scris oricărei solicitări de clarificare, cu condiția primirii unei astfel de cereri Nu mai târziu de cinci (5) zile calendaristice înainte de data limită de primire a ofertelor.
În orice moment înainte de termenul limită pentru depunerea ofertelor, AO AFI poate modifica Cererea de Oferte prin emiterea unui amendament. Orice act adițional emis va face parte din Cererea de Ofertă și va fi comunicat în scris tuturor celor care au obținut invitația de cotare direct de la AO AFI.
Ofertantul va suporta toate costurile aferente pregătirii și prezentării ofertei sale, iar AO AFI nu va fi responsabil pentru aceste costuri, indiferent de comportamentul sau rezultatul procesului de licitare.
AO AFI își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice oferă, de a anula procesul de licitație și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.


COP
cel mai mic preț
Licitiație electronică: Nu
limba: Romana

publicată
02/11/2023 16:36
clarificări
07/11/2023 00:00
depunere
10/11/2023 15:00
deschidere oferte
10/11/2023 15:00
analiză
desemnare câștigător
contract
Procedură anulată
Cancellation of an invalid procedure.

Surse de finanțare

data validării: 02/11/2023 14:17
Trezoreria de Stat

suma planificată 340,000.00 MDL

Detalii achiziție

Valoare CPV Titlu achiziției Cantitate Livrare
340,000.00 MDL 45200000-9 Lucrări de reparație și renovare a oficiului organizației 1 Bucata Lot anulat

Documente

DenumireTip documentReferințaDescriereData publicăriiDescarcă
afi_invitație depunere ofertă de prestare s serviciilor de reparație.docxtenderNoticeAchizițieAnunț-invitație.02/11/2023 16:36Descarca
afi_termeni si conditii de prestare.docxbiddingDocumentsAchizițieTermeni şi Condiţii de Prestare, vor fi completați obligatoriu de către furnizori.02/11/2023 16:36Descarca
afi_termeni si conditii de prestare.docxbiddingDocumentsLucrări de reparație și renovare a oficiului organizației-Termeni şi Condiţii de Prestare, vor fi completați obligatoriu de către furnizori.02/11/2023 16:36Descarca

Persoană de contact

Clarificări

Caiet de sarcini.
pentru Lucrări de reparație și renovare a oficiului organizației
02.11.2023 22:18

Pozitia 26 Tavane suspendate din panouri prefabricate "Armstrong" cantitatea este 0, eroare ? Corect 110 m2 ? ca pardoselile? panori led pentru tavan amstrong 5 buc suficient? 110m2/6=18buc ...(1 Plafon la 6 m2)

... afișează tot conținutul

Răspuns:

03.11.2023 09:26

Da, toată informația este indicată corect.

... afișează tot conținutul

invitatie
pentru Achiziție
04.11.2023 09:06

Va rugam o clarificare.Ca sa participam la licitatia data trebuie sa scrim cerere de participare la adresa dumneavoastra?Oferta trebuie adusa direct ori incarcata prin achizitii?Multumim.

... afișează tot conținutul

Răspuns:

05.11.2023 07:03

Buna ziua,
Se acceptă oferte prin poștă, e-mail, sau aduse direct la AO AFI.
Oferta dumneavoastră în limba română va fi depusă obligatoriu în conformitate cu Termenii și Condițiile de Prestare și trebuie să fie însoțită de o copie a extrasului din registrul de Stat al persoanelor juridice.

... afișează tot conținutul

Participanți

Lucrări de reparație și renovare a oficiului organizației 340,000.00 MDL Lot anulat