privind achiziţionarea serviciilor cadastrale
necesare înregistrării primare masive
suma planificată 2,392,978.50 MDL
Buna ziua. Va rog o clarificare ce tine de criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului.
În anunțul de participare, punctul 19 este stabilit criteriul aplicat pentru adjudecarea contractului: cel mai bun raport calitate-pret și în punctul 20 este stabilită ponderea factorilor de evaluare a ofertei.
În DOCUMENTAŢIA STANDARD pentru realizarea achiziţiilor publice de lucrări, Capitolul 2, punctul 6.3. factorul de evaluare este oferta cu prețulcel mai scăzut.
Care va fi criteriul de evaluare a ofertelor: cel mai scăzut preț sau conform criteriul raport calitate-preț?
Buna ziua. Mulţumim mult pentru obiecţile Dvs.
Ca rezultat- criteriul de evaluare a ofertelor a fost modificat în DOCUMENTAŢIA STANDARD prin "cel mai bun raport calitate - preţ"
Buna ziua
Rog o clarificare ce ține de unitatea de măsură stabilită.
Pe pagina de achiziție pentru fiecare lot, unitatea de măsură este Metru patrat arie totala.
În documentele procedurii de achiziție unitatea de măsură este stabilită Bun imobil
De care unitate de măsură să ne conducem la elaborarea ofertei?
Buna ziua. Mulţumim mult pentru interesul Dvs către oferta noastre.
Vă comunicăm că unitatea de măsură este - "Bun imobil".
Cu regret, sistemul nu conţine varianta de raspuns "Bun imobil"
Conform punctului 4.2. din caietul de sarcini, precizia coordonatelor punctelor de cotitură a hotarelor, determinate în cadrul lucrărilor de colectare a datelor prin metoda stereografică, trebuie să corespundă preciziei indicate în Instrucțiunea cu privire la modul de executare a lucrărilor cadastrale la nivel de teren nr. 70 din 04.08.2017, iar în punctele 6.9. și 6.11. observăm că eroarea medie pătratică admisibilă pentru astfel de lucrări este de EMP până la 1m. Este corect să admitem precizia coordonatelor punctelor de cotitură a hotarelor de EMP până la 1m?
Buna ziua.
S-a redactat pct. 6.9 şi 6.10. Precizia măsurătorilor terestre la determinarea sau restabilirea/transpunerea detaliilor planimetrice trebue să corespundă preciziei indicate în Instrucţiunea cu privire la modul de executare a lucrărilor cadastrale la nivel de teren nr. 70 din din 04.08.2017 (pct. 35).
Conform Caietului de sarcini pentru prestarea serviciilor cadastrale necesare înregistrării primare masive, capitolul 3 punctul 6, Dosarul tehnic de stabilire a hotarului intravilanului localităţii este îndeplinit în 2 exemplare (un exemplar se prezintă primăriei, al doilea exemplar rămâne la executantul lucrărilor) și este recepționat de către deţinătorului RUAT (Agenția Servicii Publice). Întrebare: un exemplar al Dosarului nu ar trebui să rămână la ASP?
Buna ziua.
Vă comunicăm că răspunsul la întrebarea Dvs, este în Ordinul nr. 109 din 05.09.2016 cu privire la aprobarea Instrucţiunii privind stabilirea hotarelor unităţilor administrativ-teritoriale şi a hotarelor intravilanului localităţii – Capitolul IV.
Conform Caietului de sarcini pentru prestarea serviciilor cadastrale necesare înregistrării primare masive, capitolul 5 punctul 4.1 b în SCC obligatoriu se reprezent perimetrul construcţiiei, tipul construcţiei şi numărul de nivele. În anexa 2 Model Schema cadastrală de cîmp, tipul construcției și numărul de nivele nu este reprezentat. Întrebare: este necesară reprezentarea tipului construcției și numărului de nivele pe SCC sau schema trebuie să fie conform modelului anexat?
Buna ziua.
În SCC se reprezintă datele conform capitolul 5 punctul 4. În anexa 2 la caietul de sarcini este reprezentată model de SCC.
Conform Caietului de sarcini pentru prestarea serviciilor cadastrale necesare înregistrării primare masive, capitolul 5 punctele 2 și 3, selectiv se efectuează măsurări de control pentru obţinerea datelor privind precizia obiectelor din hartă liniară, digitală, în raport cu baza geodezică. Harta liniară care va fi utilizată a trecut controlul specialiștilor din Norvegia. În acest context mai este actuală îndeplinirea măsurărilor de control?
Buna ziua.
Măsurările de control se efectuiază pentru obţinerea datelor privind precizia obiectelor din hartă liniară, digitală, în raport cu baza geodezică. După caz se aplică prevederile pct. 3 Capitolului 5 din caietul de sarcini.