Buldoexcavator
suma planificată 550,000.00 MDL
Va rugam sa puneti date tehnice variabile nu exacte de exemplu minim 72kW puterea motorului. Altfel se creeaza impresia ca deja aveti clientul. Multumim pentru intelegere!
Mulțumim. Ulterior vom revizui anunțul
Indicati date precise pina in mm lungimea, greutatea, mai precizati cite oglinzi, faruri, putera consumata la faruri, diametrul caucucurilor si culoarea utilajului. Nu uitati sa indicati numarul de dinti la cupe.
Mulțumim. Ulterior vom revizui anunțul
anul fabricarii il indicati 2006-2014, cu 2006 e clar, dar cu 2014 ce ne facem? putem oferi 2015-2020?
Pîna la 2014
Buna ziua,
In anuntul de participare si anume in specificarea tehnica la pct 23, solicitati ca adincimea sapaturii cu excavatorul - 3,2-5,8. 3,2 este adincimea minima si 5,8 este adincimea maxima?
Da 3,2 este adincimea minima si 5,8 este adincimea maxima
Deci in cazul in care buldoexcavatorul poate sapa mai adinc de 5,8 m inseamna ca nu se incadreaza in conditiile cerute de dvs?
Nu se incadreaza
anul fabricarii il indicati 2006-2014, cu 2006 e clar, dar cu 2014 ce ne facem? putem oferi 2015-2020? la acasta intrebare ati raspuns ca ,,Pîna la 2014", Intrebare: Credeti ca daca exavatorul va fi mai nou de anul 2014 veti primi un utilaj neperformant? Nu considerati ca urma sa indicati doar virsta maximala 2006?
Posibil sa fie anul 2014-2020.
Totusi care este budgetul? pe platforma aveti 550 000 si in anunt 660 000...?
Da. Pe platforma fara TVA 550 000 lei. In anunt cu TVA 660 000 lei. După cum este necesar.
Deci in cazul in care buldoexcavatorul poate sapa mai adinc de 5,8 m inseamna ca nu se incadreaza in conditiile cerute de dvs? Acest raspuns cit si cerinta ca 3.2 m este adincimea minima este un raspuns dicalifican si absurd. Ca sa ajungi in sapatura min 3,2 vei fi nevoiti sa incepeti de la 0 iar daca veti ajunge sa sapati mai adinc de 5,8 m este un plus. Ori stimati domni de la apa canal poate cunoateti recelele de canalizare se montaza si la adincimi mai mari
Bună ziua. Noi am publicat anunțul dat de procurare tehnicii specilizate dupa parametre de care avem nevoie.
conform art.15 pct. (2) din Legea nr.131 / 03.07.2015 privind achizițiile publice, ”Autoritatea contractantă, prin intermediul grupului de lucru este obligată să asigure obiectivitatea şi imparţialitatea în cadrul procedurilor de achiziţie publică, să asigure publicitatea şi transparenţa procedurilor de achiziţie publică… cu referire la răspunsurile contradictorii din 15 mart 2021, 09:18 și 16 mart 2021, 10:43, onoarata autoritate in temeiul LEGII solicităm respecuos o claritate, ESTE INADMISIBILA abordarea dmv-stra cînd într-o zi acceptați an PÎNĂ 2014, după care aceptați 2014-2020, care sunt criteriile totuși ??? Ținem să menționam ca conform definiției ....documentaţie de atribuire – document care cuprinde cerinţele, criteriile, regulile şi alte informaţii necesare pentru a asigura operatorilor economici o INFORMARE COMPLETĂ, corectă şi explicită cu privire la cerinţele sau elementele achiziţiei, obiectul contractului şi modul de desfăşurare a procedurii de atribuire, inclusiv specificaţiile tehnice ori documentul descriptiv, condiţiile contractuale propuse, formatele de prezentare a documentelor de către ofertanţi/candidaţi, informaţiile privind obligaţiile generale aplicabile; iar afirmațiile dmv-stră sunt contradictorii, ceea ce denotă nivelul slab de pregătire a documentației și însuși pune la dubii TRANSPARENȚA procedurii !!!
Bună ziua. Noi am publicat anunțul dat de procurare tehnicii specilizate dupa parametre de care avem nevoie.
Se crează senzația că aveți DESEMNAT deja cîștigatorul, iar prezenta procedura e doar o formalitate, la SUBIECT Întrebării vam scris adresa instituției la care vom face sesizarea intr-u verificare prezentei proceduri cît si la Ageția Achiziții Publice pentru un raport de monitorizare a acesteia !!
sunteti in drept s-o faceti
Articolul 37. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor
şi serviciilor, b) făcînd trimitere la specificații tehnice și, în ordinea preferinței, la standardele naționale care transpun standarde europene, la evaluări tehnice naționale/europene, specificații tehnice comune, standarde internaționale, alte sisteme de referință tehnice instituite de către organismele de standardizare naționale/europene sau – în lipsa oricăror dintre acestea – la standarde naționale, la agremente tehnice naționale sau specificații tehnice naționale referitoare la proiectarea, calcularea și execuția lucrărilor și la utilizarea bunurilor; fiecare trimitere este însoțită de mențiunea „sau echivalent”; Din considerentul asta puteti sa ne spuneți care a fost criteriul achiziționarii exacavotului anume pîna an 2014 ?? cele din 2015 deja nu corespund standartelor Europene ??
toate corespund